NOVI SPOT ZABRANJENOG PUŠENJA: Pogledajte atmosferu na snimanju „ISPOD RADARA”!
Snimanje spota, Foto: Jasmin Jatić

Promo

NOVI SPOT ZABRANJENOG PUŠENJA: Pogledajte atmosferu na snimanju „ISPOD RADARA”!

U Sarajevu, na Ilidži, ovog vikenda završeno je snimanje novog spota legendarnog benda

Objavljeno: 10:16h

Sejo Sekson i Zabranjeno pušenje sviraju na bini YU Cafe-a. Sa zidova ih nasmejani posmatraju Josip Broz Tito, Ivo Lola Ribar, livac sa stare „hiljadarke“ Arif Heralić, i još pokoji znani i neznani junak. Ispred bine pleše naizgled srećan zaljubljeni par…

Ovo je jedna od scena novog spota Zabranjenog Pušenja za pesmu „Ispod radara“, koji je sniman proteklog vikenda u Sarajevu. Spot je osmislio i režirao Jasmin Jatić, a u njemu pored članova benda igraju i Ivona Baković, glumica i voditeljka televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

1 / 2 Foto: Adna Kalajdzisalihovic

- Prezadovoljan sam glumcima, rekao bih, kao drug Stari, da narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba da strahuje za svoju budućnost – u svom stilu kaže Sejo Sekson i dodaje da je priča u spotu holivudska, dok je glavni junak prepoznatljivi lik s naših prostora, jedan od onih za koje „sem alkohola, ništa ne postoji“.

Spot za pesmu „Ispod radara“ treći je video sa dvostrukog albuma „Karamba!“, objavljenog u junu, sa koga su već objavljani spotovi za pesme „Korona hit pozitivan“ i „Ekrem“.

Podsećamo, Zabranjeno pušenje održaće koncerte u Beogradu, 2. decembra u „Zappa bazi“, i u Novom Sadu, 3. decembra u SKCNS Fabrika.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.