REAGUJTE NA VREME I PREDUHITRITE VEĆE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Otarasite se bolova u vratu na OVAJ način!
Bol u vratu, Foto: Profimedia / Kati Neudert / Panthermedia /

promo

REAGUJTE NA VREME I PREDUHITRITE VEĆE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Otarasite se bolova u vratu na OVAJ način!

Objavljeno:

Većina vodi užurban život zbog poslovnih i privatnih obaveza, pa se često dešava da se zapostavi briga o sebi i svom zdravlju. Bilo koji zdravstveni problem da imate, morate na vreme da reagujete kako ne bi došlo do pogoršanja!

Bolovi u vratu, ramenima i leđima počinju kao blagi i postepeno se pojačavaju i šire, a često zbog nepravilnog sedenja i držanja, nedovoljno odmora i fizičke aktivnosti. Čak se i zbog svakodnevnog stresa i briga dešava da osetite bolove. Može da se desi i da je bol uzrok povrede ili degenerativnih promena. Pokreti vam mogu biti ograničeni, a bol nepodnošljiva.

O svom zdravlju stvarno treba brinuti i misliti, a mi vam dajemo par predloga koji i te kako mogu biti od pomoći: pravilno držanje, masaža, adekvatan jastuk za sedenje i spavanje. Preporuka lekara je isto veoma bitna, a jedna od njih jeste dekompresioni sistem koji predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu.

Vratna kragna CD3, veoma laka i jednostavna za upotrebu, pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

  1. Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  2. Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu,
  3. Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  4. Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
  5. Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
  6. Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.
    Vratna kragna
    foto: Promo

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online klikom OVDE po sniženoj ceni od 10.400 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

* Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media