IZAŠLO LICE VESNE TRIVALIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Glumica u izdanju koje NISTE VIDELI do sada (FOTO)
Vesna Trivalić, Foto: printscreen

LEPA I DALJE

IZAŠLO LICE VESNE TRIVALIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Glumica u izdanju koje NISTE VIDELI do sada (FOTO)

Nikada je niste videli ovakvu

Objavljeno:

Proslavljena glumica Vesna Trivalić (55) nema društvene mreže, a na javnim događajima se pojavljuje sređena, pa nemamo priliku često da je vidimo u opuštenom izdanju bez šminke.

Naime, njena koleginica Ana Maljević (42) nedavno je objavila zajedničku fotografiju sa Vesnom, u Tivtu, na kojoj uživaju u suncu i na licu nemaju ni trunku šminke.

Svi su primetili da je glumica bila bez trunke šminke na licu, te su tom prilikom i pohvalili njenu prirodnu lepotu i negovan ten.

Instagram/ana_maljevic
foto: Vesna Trivalić

Inače, Vesna godinama nije živela u Srbiji, pa se tako 2018. godine, nakon 17 godina, vratila u svoju matičnoj kuću, Jugoslovensko dramsko pozorište.

- Nekako mi se život vratio, vratila mi se radost kada sam stala na scenu. Zahvalna sam što radim sa Jagošem Markovićem. Ovo nam je prva saradnja, a studirali smo zajedno. Ovo vam je zapravo kao vrtić za odrasle - puno strasti, igre, ljubavi… Užasno sam srećna što igram sa Sekom Sablić. Nju strašno volim i poštujem. Obožavam - rekla je tada Vesna.

- Malu Milicu s kojom takođe igram sam prvi put videla u "Senkama nad Balkanom" i ostala sam opčinjena. Sa Irfanom, Anitom, Mićalovićem na sceni…pa ovo je ostvarenje sna! Znate, kada glumci sanjaju ovo je to. Šta sam uradila ne znam, videćemo ali imam leđa u najfantastičnijem reditelju i najboljim glumcima - rekla je tada Vesna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.