Najtoplija dobrodošlica za vaše goste
Ilustracija, Foto: Promo

ulepšajte dom

Najtoplija dobrodošlica za vaše goste

Objavljeno:

Prva prostorija prilikom ulaska u dom jeste predsoblje, koje ostavlja i prvi utisak svima koji vas posete, pa se trudite da njegovom uređenju poklonite posebnu pažnju. Samo predsoblje može vas dalje inspirisati i za uređenje ostalih prostorija u domu, a trudite se da budu zadovoljene i estetika i njegova funkcionalnost.

Prilagodite ga željenom stilu, kao i potrebama, kako bi bilo praktično za svakodnevno korišćenje. U zavisnosti od kvadrature prostora, predsoblje možete brzo i lako srediti korišćenjem jednog ili više komada nameštaja, a u nastavku delimo sa vama korisne savete i ideje.

Ukoliko je vaše predsoblje prostranije, a dopada vam se kombinacija modernog i rustičnog, pravi izbor jeste sistem elemenata VALENCIA za uređenje predsoblja. Ovaj sistem je raspoloživ u dve kombinacije dekora - artisan hrast koji daje topliju estetiku enterijeru i bela mat folija, ili pak siva, ukoliko je vaš izbor monohromatsko rešenje. Završni detalj na komadima iz ove kolekcije, koji naglašava čistinu, jednostavni dizajn i pravilnu dizajnersku liniju, jesu crne ručice.

Element predsoblja VALENCIA P2 OG sa ogledalom na jednom krilu sjajno je estetsko rešenje, ali istovremeno i veoma praktično, a sa komodom VALENCIA 2K4F čini savršenu kombinaciju za predsoblje. Gornju površinu komode možete dodatno dekorisati sitnicama, a odličan dekorativan, ali i funkcionalan detalj bi bila antiklizna prostirka sa geometrijskim elementima.

U predsoblju često može doći do nagomilavanja stvari koje koristite svakodnevno, ili onih koje sezonski menjate. Bilo da su u pitanju zimske jakne ili letnji šeširi, svakako je važno da prostor bude uredan i pregledan. Idealno rešenje za skladištenje stvari, a ujedno i estetski privlačan komad nameštaja za predsoblje, jeste ormar LEON. Veoma je praktičan komad nameštaja i idealan za organizaciju stvari, jer sadrži odeljke sa policama, šinu za kačenje, ali i otvoren deo za dekoraciju ili mesto za tašnu i ključeve. U opak beloj je boji, pa bi se uz njega savršeno uklopio čiviluk u beloj boji.

Trpezarijska stolica VRP-001 može biti sjajan dodatak ambijentu, a pritom je i praktično rešenje prilikom obuvanja. Dekorativni element sa kojim nećete pogrešiti je moderan zidni sat.

Ukoliko je kvadratura stana mala, možete osmisliti predsoblje otvorenog tipa, tako da bude manje i da se na njega ujedno nastavlja ulazak u dnevni boravak. Za idejna rešenja tog tipa najbolje se uklapaju komode, koje možete uskladiti sa dekorom ostatka nameštaja u tom otvorenom prostoru.

Komoda VARADERO, koju čini kombinacija zatvorenih polica i fioka, predstavlja odličan i praktičan komad nemeštaja koji bi se uklopio u estetiku predsoblja. Kao sjajan dekorativan detalj, koji neće zauzeti dodatni prostor, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu zidno ogledalo, koje je neizostavan deo pri ulasku i izlasku iz doma. Možete dekorisati i gornju površinu komode, a odličan komad su dekoratini ispisi u drvetu, koji će vam uvek poželeti dobrodošlicu. Za još bolji efekat dodajte interesantnu dekorativnu, ali i praktičnu, antikliznu podnu prostirku.

Vodite se savetima koje smo podelili sa vama prilikom uređenja predsoblja u vašem domu, koje će ostaviti sjajan utisak svim vašim gostima i poželeti im najtopliju dobrodošlicu.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.