DEVEDESETIH SU UZDISALI ZA NJOM, BILA JE NA SAMOM VRHUNCU: Zbog ovog RADIKALNOG poteza DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)
Foto: prentscreen/youtube/ indiferentann

sećate li se?

DEVEDESETIH SU UZDISALI ZA NJOM, BILA JE NA SAMOM VRHUNCU: Zbog ovog RADIKALNOG poteza DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Važila je za jednu od najlepših estradnih umetnica tokom devedesetih godina, a gde god bi zapevala, provod bi bio zagarantovan, zato su je svojevremeno prozvali i "ženski Aca Lukas"

Objavljeno:

Naša poznata pevačica se bavi šamanizmom i smatra da je kod čoveka najbitnija energija.

Marina Živković bila je jedna od omiljenih pevačica u Srbiji koja je devedesetih ređala hitove. Kada se našla na vrhuncu popularnosti, posle pet snimljenih studijskih albuma, donosu poptuno neočekivanu odluku. Stavlja tačku na muzičku karijeru i započinje sasvim drugačiji život. Odlučila je da živi sa dušom i zato je postala šaman.

Važila je za jednu od najlepših estradnih umetnica tokom devedesetih godina, a gde god bi zapevala, provod bi bio zagarantovan, zato su je svojevremeno prozvali i "ženski Aca Lukas".

Na listu najpopularnijih izvođača se upisala 1995. godine posle dueta sa Vanesom Šoškić. Od tog momenta interesovanje za nju vrtoglavo raste, a Marinina svaka pesma postaje veliki hit poput: "Ne idi od mene", "Lavica", "Reci, reci da", "Hoću s tobom sinove", "Malo po malo" - koju je kasnije prepevala i Vesna Zmijanac.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube

Kako je počeo novi milenijum, ona je tako prilično menjala interesovanja, ali i pogled na život, te je posle 2000 - tih snimila još samo nekoliko pesama, a poslednja u nizu bila je "Zavet ljubavi" objavljena 2006. godine.

Mikrofon je potom odložila i priključila se sekti Hare Krišne. Kako su mediji pisali, napustila je pravoslavlje i postala je šaman. Iako se spekulisalo da je promenila i ime, pevačica je to demantovala.

Završila je navodno i kurs za iscelitelja. Međutim, jednom prilikom je istakla da nema nikakcu agenciju, već da samo pomaže svojim najbližima i to kao "provodnik nečega što je iznad nas".

- Ja sam u šamanizmu, zaista. Živim dušom - zaključila je Marina Živković pre nekoliko godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.