SANITARNA TRAKA: Neponovljivo dobra stvar ako želite da vratite stari sjaj svojim oronulim sanitarijama!
Foto: Promo

promo

SANITARNA TRAKA: Neponovljivo dobra stvar ako želite da vratite stari sjaj svojim oronulim sanitarijama!

Objavljeno:

Taman kada ste pomislili da ste sve oko kuće završili, uočili ste da buđ sa jedne strane prostorije i to vas je izbacilo iz takta, jer em što vam urušava izgled prostorije, em ste svesni da to nije zdravo udisati. Zato je ova traka pravo rešenje za vas, jer može da vas zaštiti, da sačuva ćoškove koji su stalno izloženi vlazi i tako sprečiti da se na njima taloži prljavština, voda i da se pravi buđ. Pogledajte je OVDE!

Ovo je traka koja ima tako široku primenu u domu. Može da se koristi...

  1. ...u kupatilu: oko kade, tuš kabine, lavaboa, WC šolje (one ružne crne ili žute fleke oko sanitarija će se njom lako prekriti i više neće izgledati staro i prljavo)
  2. ...u kuhinji: oko sudopere, šporeta (sprečiće da se ulje i mast koje prskaju prilikom pripreme hrane talože oko ploče)
  3. ...na podu: na ivici između zida i poda, umesto lajsne, ako želite da prekrijete taj deo smatrajući da će tako bolje izgledati (ako, recimo, želite da prikrijete neku nepravilnost)
  4. ...na vratima od terase ili prozorima kako bi bolje dihtovali

Kako se koristi? LAKO!

  1. očistite površinu na koju planirate da je zalepite i sačekate da se osuši
  2. isečete traku na dužinu koja vam odgovara i zalepite je

***Preporučujemo vam da iskoristite današnje sniženje i OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 poručite ovu gotovo uvek i svakom domu potrebnu traku.***

Pr
foto: Promo

Ova sanitarna traka je vodootporna, pa samim tim nema rizika da će se odlepljivati, podizati, kao ni da će se ispod nje zadržavati vlaga. Topla je preporuka imati je i u novom kupatilu kako se zbog vode ne bi stvorile crne i/ili žute fleke na sanitarijama, ali i u starim kupatilama gde je nastale fleke potrebno sakriti.

***Danas važi posebna cena za ovu traku OVDE ili ako pozovete na 011/6 888 999. Zato ne propustite da je nabavite odmah.***

Pr
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media