Nova estetska rešenja
Forma Ideale, Foto: Promo

promo

Nova estetska rešenja

Sama kolekcija je u okvirima minimalističkih karakteristika, a elemente ove spavaće sobe odlikuju pravilne dizajnerske linije.

Objavljeno:

Planirate preuređenje enterijera, ali još uvek tragate za stilom koji je popularan, a istovremeno lak za kombinovanje sa ostalim komadima u ambijentu? Pravi izbor u tom slučaju je monohromatski stil, koji je sve popularniji, a istovremeno čini da prostor bude skladan i moderan. Ovaj stil sa sobom nosi mnogo prednosti, samo je važno sve iskombinovati kako treba, a možete ga primeniti od poda do plafona, kako za nameštaj, tako i za dodatnu dekoraciju. Jedna od prednosti je i to što prostorije kojima preovladava jedna boja izgledaju prostranije.

Oni koji imaju želju da primene monohromatski trend u domu često su u bojazni da ne preteraju sa bojom, ali zato je tu kontrast, koji bi trebalo da bude suptilan, jer je motiv dodavanja kontrasta oživljavanje dizajna.

Bilo da se radi o uređenju spavaće sobe ili neke druge prostorije, ili je u pitanju veći ili manji prostor, sa sivom se ne može pogrešiti. Siva je super popularan izbor u poslednjih nekoliko godina zbog modernog izgleda koji daje. Zato je jedan od načina za postizanje monohormatskog izgleda dodavanje baš sive u tonovima koji bi ujedno učinili sobu prijatnijom, modernijom, ali istakli i sve njene posebne elemente.

Forma Ideale
foto: Promo

Baš takvi detalji profilišu spavaću sobu VARADERO. Svi elementi iz kolekcije spavaće sobe VARADERO se mogu kombinovati po želji i ličnim potrebama, a jedna od takvih kombinacija je kreirana u stilu privlačnijem mlađoj populaciji. Idealna soba za mlade sadrži elemente koji ističu moderan stil i u isto vreme praktičnost.

Krevet VARADERO 90 može biti centralni komad ambijenta, uz koji će se odlično uklopiti noćni ormarić VARADERO 2NO1F, kao i ormar VARADERO 3K1O. Komoda VARADERO 3F sa tri fioke praktična je za odlaganje manjih komada garderobe ili neke druge lične stvari, a odlično će se uklopiti kao deo ovog ambijenta, ukoliko imate dovoljno prostora.

Nameštaj dizajniran u kombinaciji belog i beton dekora predstavlja idealnu kombinaciju za sve ljubitelje monohromatskog stila ili hladnijih tonova. Detalj za isticanje su crne ručice, koje uz beton dekor čine enterijer ovakve sobe upotpunjenim i elementima industrijskog stila, jednog od popularnijih kod mlađe populacije.

Slična kombinacija boja i dekora, gde su kombinovani beli i grafit sivi dekor, primenjena je u sobi VARADERO sa bračnim krevetom VARADERO 160. Uz ovaj ambijent savršeno idu i ormar VARADERO 4K2F1O, kao i komoda VARADERO 3K1F, a noćni ormarić VARADERO NO2F postavite pored kreveta, da vam sve sitnice budu pri ruci. Kao dekoraciju možete postaviti slike, tepihe i dodatne elemente u sličnim tonovima, a možete se odlučiti i za toplije tonove, ukoliko želite bar malo da utoplite odabranu hladnu notu monohromatskog stila.

Forma Ideale
foto: Promo

Za sve ljubitelje toplijih tonova, takođe postoji rešenje u okviru kolekcije spavaćih soba VARADERO. Elementi VARADERO izrađeni u kombinaciji dekora artisan hrasta i crne, uz crne ručice na frontovima i crna tapacirana uzglavlja na krevetima, posebno su privlačni za ljubitelje tople rustike, a što je još jedan primer kontrasta za naglašavanje enterijera.

Kao i kod prethodne monohromatske kombinacije, kod artisan dekora takođe postoji opcija ležaja i manjih i većih dimenzija, pa se možete odlučiti između kreveta VARADERO PLUS 90 za jednu osobu, ili bračnog kreveta VARADERO 160.

Sama kolekcija je u okvirima minimalističkih karakteristika, a elemente ove spavaće sobe odlikuju pravilne dizajnerske linije. Kao sjajno estetsko rešenje dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu ormar VARADERO 3K1F1O, koji je istovremeno veoma praktičan, jer poseduje veoma funkcionalan upotrebni prostor sa sistemom polica, kao i deo sa garderobnom šipkom i policom iznad nje. Komoda VARADERO 3F je takođe veoma funkcionalna i može poslužiti za odlaganje brojnih stvari, a efekat isticanja daju pojedini frontovi koju su naglašeni kontrastnom površinom i crnim ručicama, što je idealno rešenje za jedan sveden, prefinjen i moderan mladalački kutak.

Nadamo se da vam se dopala ideja da primenite monohromatski stil u vašem domu, a svaka od kombinacija dekora spavaće sobe VARADERO je odličan izbor, zavisi samo od ličnih preferencija za koji dekor ćete se odlučiti i kreirati ambijent u kome ćete potpuno uživati.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.