ZGADIĆE VAM SE KADA ČUJETE KOJU STVAR TOM KRUZ STAVLJA NA LICE: Tvrdi da ga to podmlađuje, FUJ!
Tom Kruz, Foto: Print Screen Youtube

AU

ZGADIĆE VAM SE KADA ČUJETE KOJU STVAR TOM KRUZ STAVLJA NA LICE: Tvrdi da ga to podmlađuje, FUJ!

Da li biste se i vi usudili?

Objavljeno:

Glumac Tom Kruz nedavno je proslavio 60. rođendan, ali čini se da je pronašao tačnu večne mladosti, te se mnogi slažu da zvezda Top Gana danas izgleda bolje nego pre dve ili tri decenije.

Kako se ponekad u javnosti pojavljuje sa otečenim licem, ustaljeno je mišljenje da za glatko lice bez bora Tom ubrizgava botoks i podvrgava se raznim estetskim korekcijama lice. Međutim, sam glumac tvrdi da to nije tačno i da koristi drugu metodu, koja je pomalo bizarna i degutantna.

Naime, Kruz ističe da koristi ptičiji izmet kako bi održao svoje lice mladolikim. Tako barem tvrdi izvor blizak glumcu koji isto tako uverava da se Tom nikada nije podvrgao zahvatima. Metoda uključuje mešanje izmeta slavuja s pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi u obliku maske.

Tom Kruz
foto: Profimedia

„Tom ne ide na tretmane botoksom ili operacije, posvećuje puno pažnje novim prirodnim tretmanima. Počeo je da eksperimentiše s izmetom slavuja i to mu je preporučio prijatelj iz Holivuda. Tom ne misli da je ta maska od izmeta čudan tretman i ističe da postoje mnogi čudniji tretmani“, rekao je izvor.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.