SRPKINJA SE SKINULA DO PUPKA, A ONDA SU SVI ZANEMELI: Ono što je pokazala se ne viđa ČESTO (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

au

SRPKINJA SE SKINULA DO PUPKA, A ONDA SU SVI ZANEMELI: Ono što je pokazala se ne viđa ČESTO (FOTO)

Nina Seničar je podelila seriju novih, izazovnih fotografija na svom instagram profilu. Na njima se Nina vidi u bikiniju i sa ponosom pokazuje svoje zgodno, izvajano telo

Objavljeno:

Glumica i manekenka Nina Seničar važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih Srpkinja. To ona i potvrđuje fotografijama na svom instagram profilu. Međutim jedna fotografija otkrila je ono što nismo nismo znali. Konkretno, fotografija pupka otkrila je tajnu.

Nina Seničar je podelila seriju novih, izazovnih fotografija na svom instagram profilu. Na njima se Nina vidi u bikiniju i sa ponosom pokazuje svoje zgodno, izvajano telo.

Nina Seničar
foto: Printscreen Instagram

A jedna fotografija posebno nam je privukla pažnju. Nina je fotografisala svoj stomak sa rukama preko njega. Sem što se mogu videti burma i verenički prsten sa dijamantom, koji je dobila od svog supruga, američkog glumca i zvezde hit filma “Top Gan: Maverik” Džeja Elisa, za koga se nedavno udala, ta fotografija otkrila je da Nina ima pirsing i to u pupku. Ovu seksi tajnu otkrila je na neobičan način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.