SLIKA MAJE GOJKOVIĆ KOJU NIKO NIKAD NIJE VIDEO: Procurila u JAVNOST, ima MUŠKO DRUŠTVO (FOTO)
Maja Gojković, Foto: EPA/ARMANDO BABANI

KO BI REKAO

SLIKA MAJE GOJKOVIĆ KOJU NIKO NIKAD NIJE VIDEO: Procurila u JAVNOST, ima MUŠKO DRUŠTVO (FOTO)

Bivši muž Maje Gojković je on

Objavljeno: 14:08h

O bogatom profesionalnom životu Maje Gojković, aktuelne ministarke za kulturu i informisanje u Vladi Srbije, poznato je skoro sve, od momenta kada je diplomirala na Pravnom fakultetu, preko brojnih angažmana koje je imala u sferi političkog rada, do danas. Istovremeno, njen emotivni svet bio je i ostao obavijen velom misterije.

‒ Veliki sam protivnik toga da se o ljubavi priča javno, jer smatram da je takvo eksponiranje holivudski manir. Jedan dan javnost ubeđujete da nekoga volite najviše na svetu, a već narednog da volite nekog drugog. Znam da svetske zvezde to rade smišljeno, ali ja se ipak bavim ozbiljnim poslom i nema potrebe da skrećem pažnju na sebe iznošenjem detalja iz privatnog života ‒ pojasnila je jednom prilikom zbog čega izbegava da govori o intimi.

Maja Gojković
foto: Printskrin/RTV Pink

U zvaničnoj biografiji Maje Gojković može se naći podatak da je bila u braku sa slikarom Igorom Vlaisavljevićem, rodom iz Bačke Topole. On je završio Akademiju likovnih umetnosti u Novom Sadu, gde je i upoznao buduću suprugu.

Dela Igora Vlaisavljevića nalaze se u galerijama i privatnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu, a Maja Gojković je svojevremeno ispričala da je uz muža razvila ljubav prema umetnosti.

‒ Zajedno smo odrastali i oboje smo voleli Endija Vorhola. Kasnije, kad smo se razveli, podelili smo sve knjige i dela na ravne časti ‒ otkrila je u jednoj izjavi i više nego što to obično čini kada je reč o ljubavnom životu.

Tom prilikom priznala je da je, uz supruga, zavolela rok muziku, ali i postala deo novosadske kulturne scene. Iako su dugo živeli zajedno, upućeni kažu da su Maja i Igor u formalnom braku proveli tri godine.

Maja Gojković
foto: Printscreen

Na pitanje koje su joj novinari nedavno postavili, koliko je važno imati muškarca uz sebe, odgovorila je:

‒ Veoma je važno, jer to daje stabilnost. Kad imate sa nekim da porazgovarate o problemima, pogotovo o niskim udarcima koje vam zadaju u ovakvoj vrsti posla, onda imate pravi oslonac u životu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.