IZGUBILA JE 93 KILOGRAMA: Odlučila je da se brine o sebi, a ništa od toga ne bi bilo da nije bilo OVOGA!
Foto: Profimedia

promo

IZGUBILA JE 93 KILOGRAMA: Odlučila je da se brine o sebi, a ništa od toga ne bi bilo da nije bilo OVOGA!

Objavljeno:

N. J. je odrasla misleći „da je pomfrit normalan prilog uz ručak, da su pica i pasta uobičajena večera tri puta nedeljno, a da je svež hleb obavezan uz svaki obrok“.

Do trenutka kada je bila u stanju da samostalno bira hranu, ona kaže da je birala „uobičajena jela“, odnosno ono što je navikla da jede kao mala, a to je bila hrana koja se priprema brzo i lako je dostupna, ali je nažalost retko kada i zdrava.

„Pojela bih jedan Big Mek, jednu Mekčiken i jednu veliku porciju pomfrita za ručak“, kaže ona, a ponekad bi dodala još jednu srednju porciju pomfrita.

U svom “najboljem” periodu, J. je imala 159 kg i dok se raspakivala nakon što se vratila u svoj rodni grad, videla je reklamu za Green Fit biljne kapi, prirodni preparat za mršavljenje koji savetuje zdravu ishranu sa umerenom fizičkom aktivnošću svakodnevno.

“Uz kapi mi je stigao i preporučeni jelovnik kog je trebalo da se pridržavam da bih postigla brže željenu kilažu”, priča nam N. Tada je uvidela koliko greši u izboru namirnica, a još veće iznenađenje je bilo saznanje da priprema zdravog obroka uopšte ne iziskuje sate robovanja u kuhinji kako je ranije mislila.

N. je odlučila da i to isproba i polako ali sigurno je smršala. Do decembra 2021. dostigla je ciljnu težinu od 66 kg. Njeno putovanje do svoje idealne kilaže trajalo je oko 16 meseci. Danas se njena ishrana prvenstveno zasniva na svežem voću i povrću sa malim porcijama ugljenih hidrata. Ipak, „ništa mi nije zabranjeno“, dodaje N. objašnjavajući da pored toga povremeno dozvoljava sebi da se opusti i uzme neki dezert ili neku grickalicu.

„Probavam haljine i ne mogu da verujem da sam to ja“, kaže ona o svom novom telu. "Tako sam srećna zbog svoje odluke da se brinem o sebi, a ništa od toga ne bi bilo da nisam saznala za Green Fit biljne kapi".

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

green fit
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.