JEDNOM SAM BILA NA DIJETI, A ONDA SAM SHVATILA ŠTA JE BOLJE OD TOGA: Marija Karan ŠOKIRALA NACIJU (FOTO)
Foto: prentscreen/instagram/marakaran

podelila

JEDNOM SAM BILA NA DIJETI, A ONDA SAM SHVATILA ŠTA JE BOLJE OD TOGA: Marija Karan ŠOKIRALA NACIJU (FOTO)

Glumica Marija Karan oduševila je sve najnovijim fotografijama, na kojima je u prvom planu njen svež i prirodan izgled

Objavljeno:

Marija Karan trenutno sa sinom i prijateljima uživa na moru, a fotografijama sa letovanja privukla je mnogo pažnje.

Glumica koja je ove godine proslavila 40. rođendan u više navrata pozirala je bez šminke i filtera, a mnogi su pohvalili njen ten, negovanu kožu, ali i kosu za koju Marija često ističe da je njen zaštitni znak.

"Zdrava i negovana kosa je moj zaštitni znak, zbog koje često dobijam mnogo komplimenata. Brigu o kosi poveravam iskusnim frizerima i trudim se da je redovno održavam", rekla je pre nekoliko godina glumica za magazin "Hello".

Ona je tom prilikom dodala i da nije od onih žena koje u ogledalu traže bore.

Marija Karan
foto: Profimedia

"Još me to ne opterećuje. Svakako će se pojaviti jednog dana, ne mogu da im pobegnem i, posmatrano iz ove perspektive, sigurna sam da ih neću prikrivati botoksom", istakla je tada Marija.

Kako je svojevremeno ispričala, za njenu vitku liniju zaslužni su genetika, zdrava ishrana i treninzi.

"Nikada nisam kuburila sa viškom kilograma, za šta je verovatno zaslužna genetika, ali i redovno treniranje i izbalansirana ishrana. Kada nemam snimanja, slikanja ili sam na odmoru, desi se da sebi dam oduška, jer zaista volim da uživam u hrani, ali kada odmoru dođe kraj, moram da se vratim u ritam i budem disciplinovana", rekla je glumica, koja je samo jednom u životu bila na dijeti.

Marija Karan
foto: Instagram printscreen/marakaran

"Jednom sam bila na dijeti, još kao student, i sećam se da sam svaki dan počinjala sa dve banane za doručak. Srećom, ubrzo sam shvatila da je najbolje da jedem umereno, manje obroke više puta tokom dana. Pravi rezultati dobijaju se na teži način, ali najvažniji su istrajnost i strpljenje, a nagrada za to je zaista fantastična", otkrila je ona.

Takođe, nikada nije išla kod nutricioniste, ali je uz pomoć testa intolerancije na hranu uspela da prilagodi ishranu potrebama svog organizma.

"Pre nekoliko godina radila sam test intolernacije na hranu. Ispostavilo se da od svih namirnica koje koristim nisam tolerantna jedino na kravlje mleko. Dosta sam čitala o nutricionizmu i uspela sam da osmislim svoj jelovnik, prilagodila sam ishranu sebi, svojim potrebama i načinu života", rekla je svojevremeno glumica za gorepomenuti magazin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.