OVAJ SRBIN JE NEKADA BIO MILJENIK CELE NACIJE: Sada je šokirao planetu JEDNIM POTEZOM, SRBIJA U ČUDU (FOTO)
Foto: Profimedia

au

OVAJ SRBIN JE NEKADA BIO MILJENIK CELE NACIJE: Sada je šokirao planetu JEDNIM POTEZOM, SRBIJA U ČUDU (FOTO)

Ako vam "na prvu" nije jasno ko je Alesandro Eger (31), podsetićemo vas da je reč o popularnom klincu sa Kinder čokolade! Alesandro se proslavio kao dete sa reklame za Kinder čokoladu, čija se fotografija nije menjala dugi niz godina

Objavljeno: 14:38h

Alesandro Eger, srpski maneken koji se preselio u Italiju, pojavio se na Filmskom festivalu u Veneciji i oduševio prisutne!

Ako vam "na prvu" nije jasno ko je Alesandro Eger (31), podsetićemo vas da je reč o popularnom klincu sa Kinder čokolade! Alesandro se proslavio kao dete sa reklame za Kinder čokoladu, čija se fotografija nije menjala dugi niz godina.

Sa porodicom se preselio u Italiju, a danas uspešno gradi filmsku i muzičku karijeru, što dokazuju i uloge u "House of Gucci" i seriji "The Band". Tako se ovoga puta pojavio na 79. Filmskom festivalu u Veneciji, sa svojom lepšom polovinom - manekenkom Madalinom Doroftei.

Popularni par uvek zna kako da zasija, a poznato je da su redovni gosti na prestižnim festivalima širom Evrope. Alesandro se pojavio u vrlo elegantnom izdanju - posebno skrojenom teget odelu, u pantalonama koje krasi jedan od glavnih muških trendova - kratke nogavice.

Alesandro
foto: Profimedia

Ipak, najveću pažnju privukle su neobične cipele, odnosno lakovane mokasine, koje su učinile da celokupan stajling izgleda potpuno šik! Madalina je takođe izgledala svetski! Opredelila se za žutu haljinu sa zlatnim šljokicama i dubokim dekoletom. Sve je upotpunila nakitom i jednostavnim sandalama, pa nema sumnje koliko pažnje su izazvali na crvenom tepihu!

Inače, malo ko zna da je Alesandro detinjstvo proveo na Banovom brdu.

Alesandro
foto: Profimedia

"Majka mi je Srpkinja, Beograđanka, a tata Italijan. Detinjstvo sam proveo na Banovom brdu u Beogradu, gde me je odgajala baka, jer je mama zbog posla uglavnom boravila u Italiji", otkrio je Aleksandar jednom prilikom za Gloriju.

Alesandro je imao prilike da upozna Baraka Obamu i da se druži sa Madonom i Nikol Kidman, a sa Madalinom Doroftei živi od svoje 20. godine. Zajedno rade za brojne prestižne modne kuće i važe za jedan od najskladnijih parova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.