DALIBORKA JE BILA JEDINA MIS JUGOSLAVIJE ZBOG KOJE SE PUCALO! Pozliće vam kada vidite KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)
Foto: Printscreen/jutjub/lepotajuge

OTKRIVAMO

DALIBORKA JE BILA JEDINA MIS JUGOSLAVIJE ZBOG KOJE SE PUCALO! Pozliće vam kada vidite KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

Zajedno sa glumačkom karijerom koju je uspešno vodila , ništa manje nije joj zaostajala ni muzička karijera , pa je prvu sing ploču uspela da objavi davne 1968 godine. Potom je izdala još dva singla , a onda i nekoliko dueta

Objavljeno:

Jako je mnogo talentovanih ljudi koji su se devedesetih godina pojavili na našoj sceni , te je jako mali broj onih koji su u istinu uspeli da se zadrže na istoj. Naime , u moru istih morali ste da budete baš talentovani , kao i da se trudite da bi ste se razlikovali odnosno da bi vas javnost zapazila. Naime , Daliborka Stojšić je srpska pevačica , glumica i voditeljka , koja je svoju popularnost stekla 60tih godina , a kao članica popularne grupe One i oni.

Naime , još kao jako mlada , tačnije studentkinja , izabrana je za Mis Jugoslavije , a onda su krenuli jedan za drugim angažmani na filmu ,te je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Zajedno sa glumačkom karijerom koju je uspešno vodila , ništa manje nije joj zaostajala ni muzička karijera , pa je prvu sing ploču uspela da objavi davne 1968 godine. Potom je izdala još dva singla , a onda i nekoliko dueta.

Daliborka Stojšić
foto: Printscreen

Jako brzo je Boba Stefanović napustio popularnu grupu , a zamenio ga je Zagrebački muzičar Žarko , za kojeg je se Daliborka ubrzo i udala. Zajedno su snimali ploče , a po raspadu grupe Daliborka je nastavila samostalno svoju solo karijeru. Nakon toga se povukla iz javnog života i posvetila književnosti. Objavila je dve zbirke pesama pod nazivom “Lutka koja govori” i “Vuk samotnjak”.

Daliborka Stojšić
foto: Printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.