"SAOPŠTILA SAM SRĐANU SVOJU ODLUKU": Dijana Đoković OTKRILA PRAVU ISTINU O ABORTUSU
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

priznala

"SAOPŠTILA SAM SRĐANU SVOJU ODLUKU": Dijana Đoković OTKRILA PRAVU ISTINU O ABORTUSU

‒ Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše ‒ ispričala je gospođa Đoković

Objavljeno: 10:57h

Iako je na javnoj sceni niz godina i čini nam se da o životu Novaka Đokovića znamo skoro sve, uvek ostane neki manje poznati segment, koji nam povremeno otkriju članovi njegove porodice.

‒ Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše ‒ ispričala je gospođa Đoković.

‒ Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: „Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?“ Na to mu odgovorim s osmehom: „Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.“

1 / 7 Foto: Printscreen/Prva TV

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na Kopaoniku, kada je Dijana došla da polaže za instruktora skijanja. Među njima se brzo rodila ljubav, koja je krunisana brakom i rođenjem tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media