"TOLIKO PROSTAČKI DA ME BOLI MOZAK": Kupaći kostim izazvao GORI RAT NEGO U UKRAJINI, SVE SEVA KAO U IZLOGU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

"TOLIKO PROSTAČKI DA ME BOLI MOZAK": Kupaći kostim izazvao GORI RAT NEGO U UKRAJINI, SVE SEVA KAO U IZLOGU (FOTO)

Reč je o jednodelnom kostimu, ali istom gotovo da nedostaje donji deo! Ovaj kostim dolazi u drečavozelenoj i metalik crnoj boji, na tanke je bretele i prekriva grudi, ali zato otkriva struk, stomak, pa i međunožje

Objavljeno: 12:48h

Ako ste mislili da su tanga gaćice na plaži vrhunac provokativnosti, pogršili ste! S godinama bikiniji zaista postaju sve manji i manji, ali uvereni smo da niko nije očekivao da će se pretvoriti praktično u končić!

Naime, popularni modni brend Shein ove godine izbacio je niz veoma smelih kupaćih kostima, ali jedan model prednjači u odnosu na sve druge.

Reč je o jednodelnom kostimu, ali istom gotovo da nedostaje donji deo! Ovaj kostim dolazi u drečavozelenoj i metalik crnoj boji, na tanke je bretele i prekriva grudi, ali zato otkriva struk, stomak, pa i međunožje!

Kostim
foto: Printscreen/Instagram

Jedan pogrešan ili nagli pokret u ovom kostimu dovoljan je da otkrije najdublju žensku intimu, pa nismo sigurni koliko je žena spremno da ga kupi, uprkos niskoj ceni od svega 10 evra. Ipak, očito da je zainteresovanih bilo, jer skoro da ga više nema na zalihama.

Ova linija kupaćih kostima izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama - i dok neki tvrde da bi uživali da vide ovakav model na plažama širom sveta, drugi tvrde da su zgroženi i da je ovo u najmanju ruku - degutantno i prostački.

"I tange su bile dovoljno loše, a ovo je zaista otišlo predaleko", "Zbogom, granico obrog ukusa", "Skandalozno bi bilo da se ovako neko pojavi na plaži", "Toliko prostački da mi je pala roletna", "Boli me mozak dok gledam ovo", "Sramota me je dok gledam ovo", samo su neki od komentara.

Šta vi kažete - da li je ovaj kupaći kostim ipak previše bezobrazan?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.