PREDMET BEZ KOJEG VIŠE NE MOŽETE DA ZAMISLITE SVOJU SVAKODNEVICU: ULTRA TANKE naočare praktične i korisne!
Foto: Profimedia

PROMO

PREDMET BEZ KOJEG VIŠE NE MOŽETE DA ZAMISLITE SVOJU SVAKODNEVICU: ULTRA TANKE naočare praktične i korisne!

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer

Objavljeno:

Vrele letnje dane želite da iskoriste što je više moguće, pored neke vode i upijate pozitivne efekte koje vam priroda nudi. Ceo taj zen odlučili ste da upotpunite čitanjem omiljenog romana, ali ste shvatili da ste zaboravili svoje naočare za vid. Da vam se to ne bi više dešavalo i pokvarilo vam raspoloženje, predlažemo vam da sada samo jednim klikom poručiti naočare koje će vas oduševiti i koje će uvek biti uz vas – pogledajte OVDE!

Naočare
foto: Promo

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi. U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Naočare
foto: Promo

Naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

* Dostupne dioptrije su: + 1.00, + 1.50, + 2.00, + 2.50 i + 3.00.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.