SNIMLJENO KAKO JE PEGLA: Odjeknuo KONTROVERZNI SNIMAK pevačice! (VIDEO)
Lejdi Gaga, Foto: Printscreen Youtube

URNEBESNO

SNIMLJENO KAKO JE PEGLA: Odjeknuo KONTROVERZNI SNIMAK pevačice! (VIDEO)

Na Tviteru osvanuo klip na kome Lejdi Gaga lupa meso, usledila lavina komentara, budući da je ponela haljinu od mesa na dodedli MTV nagrada 2010. godine, mnogi se zapitali da li se to sada sprema za naredni Met Gala!

Objavljeno:

Pevačica Lejdi Gaga je objavila tvit na kome tučkom za meso besomučno udara po mesu na pultu na kom je hrana, a tvit je osvanuo naslovljen kao:

- Lejdi Gaga pegla svoju haljinu -

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Aludira se na pevačicin stajling sa dodele MTV nagrada iz 2010. godine kada je Gaga ponela ni manje ni više već haljinu od pravog mesa! Svih 8 nagrada koje je te večeri ponela kući ostale su u senci zapanjujeće odevne kombinacije!

Autentičan autfit koji je upotpunjen krmenadlom na glavi i biftecima na nogama umesto obuće je čak i za Lejdi Gagu bio najskandalozniji modni izbor. Ona je imala čak i večernju “tašnicu” od mesa. Šokantna haljina delo je argentinskog dizajnera Franka Fernandeza koji je u izradi ovog "odevnog predmeta" koristio odrezke iz svoje porodične mesare. Gaga je haljinu obukla u bekstejdžu, a dizajner joj je pomogao oko svega.

- Ne želim da uvredim vegeterijance, ali ako ne ustanemo za ono u šta verujemo i ako se ne budemo borili za svoja prava uskoro ćemo imati onoliko prava koliko i meso na našim kostima. I ja nisam komad mesa - objasnila je Gaga u intervjuu koji je dala Elen Dedženeris, posle brojnih napada na račun haljine koji su ulsedili.

Na Tviteru je još pre 12 godina osvanula polemika gde su se mnogi zapitali šta se desilo na kraju sa spornom haljinom, a najveći broj komentara išao je u prilog toga da ju je poznata pevačica na kraju pojela. To ipak nije tačno, budući da se haljina od mesa i dalje čuva u muzeju. Odmah nakon dodele MTV nagrada, “Rokenrol hol slavnih” kontaktirao je Lejdi Gagu u vezi sa haljinom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.