OVO SU SVA KONTROVERZNA ZORANOVA IZDANJA OD UBISTVA SUPRUGE: Menjao se kao KAMELEON! (FOTO)
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić, Stefan Stojanović, Zorana Jevtić

MISTERIJA

OVO SU SVA KONTROVERZNA ZORANOVA IZDANJA OD UBISTVA SUPRUGE: Menjao se kao KAMELEON! (FOTO)

Na izricanju presude nosio svetle boje

Objavljeno: 14:08h

Zoran Marjanović, oduvek je intrigrao javnost svojom misterioznošću, postupcima i izjavama, a za ovih šest godina, koliko je prošlo od ubistva njegove žene Jelene, više puta je menjao svoj stajling.

Zoran Marjanović
foto: Printscreen

Kada je njegova supruga ubijena, nosio je poprilično dugu kosu, i nosio je stvari u crnoj boji, ali kako su godine odmicale, to se drastično promenilo.

Menjao je kilažu, frizuru i stil oblačenja, a po izlasku iz pritvora u leto 2018. začudio je mnoge svojim brojnim tetovažama, od kojih su najviše pažnje okupirale one na licu i vratu.

Marjanović je objasnio da svaka tetovaža za njega ima posebno značenje, a jednu je posvetio ubijenoj supruzi.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Govoreći o onoj na vratu, Zoran je rekao da he u pitanju crtež zmajeva, koji predstavljaju pobedu Svetog Djordja nad aždajom, odnosno pobedu nad zlom. Andjeoski krilo, koje je nacrtao ispod oka, po njegovim rečima simbolizuje gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom, i ona je posvećena Jeleni. Kada je reč o njegovim odevnim kombinacijama, Zoran je pre početka suđenja uglavnom birao kežual varijante, maskirne pantalone i crne ili tamnije tonove, a imao je i dužu kosu. Međutim, na suđenja je počeo da dolazi u elegantnijim kombinacijama, košuljama sa kravatom, mokasinama i birao je vedrije boje.

Jednom prilikom je objasnio: "Biram svetle boje jer mi je život crn".

Na prvo ročište u Palatu pravde došao je odven u crno odelo, a na iznišenju završnih reči, u kojima je ponovio da nije kriv, bio je u belij košulji.

Zoran MArjanović
foto: Stefan Stojanović

On je i tokom izricanja presude, kojom je odlučeno da 40 godina provede u zatvoru jer se tereti da je presudio svojoj supruzi Jeleni Marjanović na nasipu, nosio belu košulju i svetlije pantalone.

Sudija je u obrazloženju presude izjavila da je nesumnjivo da je upravo Marjanović počinilac strašnog zločina, a nakon saznanja da će do kraja života boraviti iza rešetaka, osuđeni je pred sudnicom odmah poleteo u zagrljaj sinu iz prvog braka.

Interesantno je i da se Zoran Marjanović ošišao na dan Jelenine sahrane i drastično promenio imidž, što su mnogi tada sa čuđenjem komentarisali. On je, naime, nakon otkrića zločina priveden na saslušanje u policiju kao glavnoosumnjičeni i u pritvoru je proveo 48 sati, posle čega je pušten.

Odmah po izlasku, prva stvar koja mu je pala na pamet je da ode kod frizera! Marjanović je takvu odluku objasnio time da je hteo da bude pristojnog izgleda pred ćerkicom Janom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.