SEVNULA POZADINA VODITELJKE MARIJE VELJKOVIĆ: I "skočko" bi poskočio na OVOLIKU PERVERZIJU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

šta kažete?

SEVNULA POZADINA VODITELJKE MARIJE VELJKOVIĆ: I "skočko" bi poskočio na OVOLIKU PERVERZIJU (FOTO)

Kod ovog kompleta je idalno što se komadi mogu nositi i odvojeno i podjenako će se dobro uklapati i uz sportsku varijanu s patikama, i uz elegantniju sa štiklama

Objavljeno: 10:51h

Marija Veljković ima komplet koji vam je potreban ovoga leta.

Ovoga puta izgled voditeljke Marije Veljković nas je oduševio. Roze boja je veliki hit sezone otkako je Valentino predstavio svoju kolekciju, i mnoge poznate dame su ponele komade, pa i cele autfite u ovoj boji, a sada je to učinila i poznata voditeljka. Ona je odabrala komplet ove boje, tačnije prsluk i šorts. Iako je prsluk, koji je još jedan veliki modni come back, mogla obući na golo telo, ona se odlučila da ispod navuče belu majicu.

Kod ovog kompleta je idalno što se komadi mogu nositi i odvojeno i podjenako će se dobro uklapati i uz sportsku varijanu s patikama, i uz elegantniju sa štiklama.

Marija se odlučila za nešto između, budući da je u baloj maici i u cipelama s amalom štiklom. No, možemo reći da je pun pogodak s obzirom da se radi o dnevnoj, i pretežno opuštenoj varijanti.

Marija Veljković Milovanović srpska je glumica i TV voditeljka. Zaposlena je u Radio-televiziji Srbije, gde duži niz godina vodi kviz TV slagalica.

Osnovnu i srednju školu Marija je završila u rodnom Zaječaru, da bi se nakon toga preselila u Beograd i otpočela samostalni život. Upisavši akademiju umetnosti BK univerziteta, susrela se sa problemom zbog svog izvornog dijalekta i lošeg akcentovanja. S obzirom na svoju želju da bude glumica, za pomoć se obratila Milki Canić, koja joj je u velikoj meri pomogla da savlada tu situaciju.[3] Debitantsku ulogu na televiziji dobila je u seriji M(j)ešoviti brak, gde se 2003. godine pojavila kao epizodna glumica. Po završetku studija 2004. godine, Marija je prvi poslovni angažman dobila na BK televiziji, gde je vodila dečju emisiju Tajni agent Izi a zatim je prešla na Hepi TV. Gašenjem ove televizije, neko vreme je bila bez posla. Tada se posvetila pozorišnoj glumi, priključivši se trupi koja svoje predstave igra u pozorištu Zoran Radmilović, najvećem i najpoznatijem u Timočkoj krajini. Član zaječarskog pozorišta bila je četiri godine. Zaposlenje na Radio-televiziji Srbije, Marija je dobila 2007. godine, a nekoliko godina kasnije počela je da vodi TV Slagalicu, gde je ponovo sarađivala sa Milkom Canić.

U produkciji ove kuće, pojavila se u seriji Vojna akademija i filmu rađenom po njenim motivima. Sredinom oktobra 2017. godine, zajedno sa Draganom Kosjerinom, koleginicom sa RTS-a, te glumcima Gordanom Kičićem i Markom Živićem počela je da vodi emisiju Luda noć, a od oktobra 2019. godine vodi srodnu emisiju Luda narodna noć sa glumcima Žarkom Stepanovim, Milicom Tomašević i Brankom Jankovićem.

Marija Veljković
foto: Instagram

Pored televizije, Marija aktivno učestvuje u nekoliko pozorišnih predstava i učestvovala je u sinhronizaciji Diznijeve crtane serije Sofija Prva.

U zajednički život sa arhitektom Milanom Milovanovićem, Marija je stupila 2007. godine, a venčali su se u septembru 2011. godine. Zajedno imaju troje dece — sina Đurđa[11] (2012) i ćerke Rosu (2014) i Nevu (2017).

Sa koleginicom Kristinom Radenković snima video materijal gde govori o trudnoći i majčinstvu, a napisala je i knjigu na tu temu.

Veljkovićeva je rođena u Zaječaru, 15. jul 1980.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.