OVAKO ĆE VAM BOJA SA MORA TRAJATI MESECIMA: Žene će poludeti kada pročitaju O ČEMU SE RADI!
Sunčanje, Foto: Profimedia

SJAJNO

OVAKO ĆE VAM BOJA SA MORA TRAJATI MESECIMA: Žene će poludeti kada pročitaju O ČEMU SE RADI!

Ključ je u ovom prirodnom ulju, ali i u načinu na koji ga koristite

Objavljeno: 21:23h

Bronzani ten želja je većina žena tokom leta. S tamnijom kožom možemo da izbegnemo šminkanje, a i sve lepše stoji na bronzanom tenu.

Ali, šta ako postizanje tamne kože za vas predstavlja pravi poduhvat? Ako smo prirodno svetli i ne možemo preterano da se izlažemo suncu jer jednostavno nije zdravo ili ako zbog radnih obaveza nemamo vremena za posete plažama ili bazenima?

Ovde u pomoć dolazi najpoznatija namirnica kada je u pitanju nega i tamnjenje kože - maslinovo ulje.

Kako iskoristiti maslinovo ulje za ten?

Maslinovo ulje sadrži visoku koncentraciju antioksidansa koji ublažavaju efekt UV zraka na našoj koži, ali ono nas ne može u potpunosti zaštititi od sunca ali može biti puno korisnije od raznih proizvoda za sunčanje.

Proizvodi za sunčanje sadrže alkohol u sebi, koji stvara privremeni osećaj hlađenja na koži, ali dugoročno takvi proizvodi ostavljaju “nevidljive” negativne učinke na našoj koži, koji se manifestiraju tokom godina, pa su tako prirodna ulja svakako bolja opcija.

Ishrana, Kreme, Detoks, Zdravlje, Lešnik, Paradajz, Zeleni čaj, Sunčanje, Suncokret
foto: Profimedia

Nanesite tanki sloj maslinovog ulja ujutro ili predveče i sunčajte se desetak minuta.

Na ovaj način ćete izbeći prekomerno izlaganje suncu, a maslinovo ulje će nahraniti vašu kožu što će rezultirati pedivnim preplanulim tenom. Ovakav način sunčanja može biti puno delotvorniji od izlaganja suncu kada ono najjače sija, odnosno u vremenskom periodu od 12 do 16 sati.

Korišćenjem maslinovog ulja ne samo da ćete dobiti prekrasnu boju, nego će ona biti postojana čak i do nekoliko meseci posle leta.

Treba napomenuti da se koristi samo ekstra devičansko maslinovo ulje koje sadrži visok procenat vitamina E i brojne sastojke sa antioksidacionim svojstvima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.