Elegantno, a šik!
Nameštaj, Foto: Promo

promo

Elegantno, a šik!

Drvo dekor uz beli nameštaj uneće potrebnu toplinu, a ovu neutralnu kombinaciju upotpuniće dekoracija koja unosi i potrebnu u ambijent

Objavljeno:

Potpuno bela unutrašnjost enterijera ponekad može izgledati jednolično, sterilno i oštro, a način da se izbegne ovakav utisak jeste uvođenje različitih tekstura u ambijent. Teksture se mogu uvesti prirodnim materijalima, ili njihovim imitacijama, pa to mogu biti teksture drveta, cigle, vune, ili na primer kamena ili betona, a njihovim uvođenjem prostor će biti privlačniji i prilagođen energiji vašeg doma.

Bela i dekor drveta su prava kombinacija, a drvo je jednostavan način da se utopli potpuno beli prostor. Ukoliko teksturu u prostor unosite kroz drvo dekor, centralni zid u ambijentu možete obložiti aktuelnim drvenim oblogama, ili se odlučite za tapete u drvo dekoru. Drvo dekor uz beli nameštaj uneće potrebnu toplinu, a ovu neutralnu kombinaciju upotpuniće dekoracija koja unosi i potrebnu u ambijent.

Regal PRATO, u dezenu opak bele sa kombinacijom crnog drveta, idealno će se uklopiti u svaki dnevni boravak, a svojim poluzastakljenim elementima primer je modernog nameštaja. Beli zidovi uz moderan nameštaj čine minimalistički stil uređenja savremenog doma.

Bela daje osećaj prozračnosti koji dodatno otvara prostor, dok drvo dekor daje elegantan osećaj. Beli zidovi učiniće moderan stan prostranijim, ali bi bilo sjajno da na to dodate malo ličnog pečata i razveselite energiju u ambijentu nekom vama omiljenom bojom dekoracije. Kombinacija bele i drvo dekora na komadu nameštaja, poput regala KANAS, daje upravo taj efekat. Ukoliko lepo rasporedite elemente regala, a dekoraciju naglasite jarkim bojama, neočekivanim paternom tepiha ili tapete i trendi kućnim aksesoarima, dobićete idealan ambijent u kome ćete uživati.

Kombinacija bele i drvo dekora savršena je kombinacija i za uređenje predsoblja. Najbolje je da zidovi uz ovu kombinaciju budu svetli, u belim i sivim tonovima.

Predsoblje ASTOR u dekoru sivog hrasta i ivica presvučenih belom lak folijom savršen je izbor za svetli nameštaj sa toplinom. Element predsoblja ASTOR P2 praktičan je komad za odlaganje garderobe i obuće, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz njega kombinujete element predsoblja ASTOR CIV, sa kačilicama i policom za odlaganje, i element predsoblja ASTOR KOM, koji poseduje praktičan zatvoreni segment za odlaganje obuće, kao i tapaciranu površinu za sedenje.

Budite slobodni da u domu kombinujete belu i drvo dekor, pa čak i da budu glavna tema ambijenta, jer ćete sigurno postići šik efekat, koji možete upotpuniti pravim izborom nameštaja, kao i bojom zidova i dekoracijom.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.