SRBI NA NOGAMA ZBOG NJE! Evo ko je SUPRUGA ALEKSANDRA ŠAPIĆA, mlađa je 10 GODINA (FOTO)
Aleksandar, Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVAMO

SRBI NA NOGAMA ZBOG NJE! Evo ko je SUPRUGA ALEKSANDRA ŠAPIĆA, mlađa je 10 GODINA (FOTO)

Aleksandar Šapić (43) pre sedam godina izgovorio je sudbonosno " da" u tajnosti svojoj dugogodišnjoj izabranici Milici (33), sa kojom ima dva sina, Maksima i Fedora

Objavljeno: 10:32h

Atraktivna Milica Šapić ranije je radila kao model, a zbog ljubavi je napustila posao i povukla se iz javnosti.

"Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu", izjavila je svojevremeno Milica.

Šapić je u jednom televizijskom gostovanju pre nekoliko godina rekao da mu najveći izazov u svačijem životu jeste da dobro obavlja posao roditelja, a kako je tada naveo, još uvek ne zna je li on u tome uspešan.

1 / 9 Foto: facebook printscreen

"Da li sam uspeo? Znaću kad deca odrastu. Sve ostalo su sitnice ", istakao je ponosni tata Maksima i Fedora i dodao da čovek mora da zadrži intimu za sebe kako bi sačuvao porodicu.

"To je neophodno da biste opstali kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji ne znači da moraju da rade nešto što ne vole. Oni se ne bave javnim poslom i ne treba da se eksponiraju", rekao je Šapić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.