ŠTA JE SA ŽENOM MILA ĐUKANOVIĆA?! Iscurila slika, Milo će da se PREVRNE (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK

ŠTA JE SA ŽENOM MILA ĐUKANOVIĆA?! Iscurila slika, Milo će da se PREVRNE (FOTO)

Mada se za Mila Đukanovića ne bi moglo reći da je među ključnim figurama ovog samita, njegova supruga Lidija je ipak zapala za oko i posmatračima i fotografima

Objavljeno: 14:50h

Samit NATO u Madridu centralni je događaj u Evropi ove nedelje. U špansku prestonicu sjatili su mnogi zagovornici, ali i protivnici vojnih intervencija kako bi izrazili svoja osećanja prema činjenici da svetu preti realna opasnost od novog svetskog rata.

I dok zvaničnici, među kojima su Bajden, Makron, ali i crnogorski predsednik Milo Đukanović, raspravljaju o ciljevima Alijanse i mere veličinu pretnje koja dolazi od Rusije, čini se da su njihove lepše polovine netom rasterećenije.

Nestabilna politička situacija, nije ih omela da prošetaju najnovije dizajnerske haljine, cipele, ali i torbe i to u operi, gde su uživale u predstavi "Nabuko", a potom i u obilasku muzeja, gde su zajedno pozirale ispred Pikasove "Gernike".

Supruga Džoa Bajdena, Džil, na ovo putovanje je povela i njihove dve unuke i tako im ispunila želju da posete španski dvor i upoznaju kraljicu Letisiju, koja je i ovog puta zasenila sve ostale, što lepotom, a više harizmom, koja je nesporna.

1 / 3 Foto: Profimedia

Mada se za Mila Đukanovića ne bi moglo reći da je među ključnim figurama ovog samita, njegova supruga Lidija je ipak zapala za oko i posmatračima i fotografima. Finansijski rasterećena decenijama je brušila svoj stil, pa je tako opet iskoristila priliku da pokaže kako lako staje na crtu prvim damama svetskih velesila. Bar kada je garderoba u pitanju.

Modni znalci kažu da je Lidija u Madridu nosila haljinu iz kolekcije dizajnerke Emilije Viksted, koja košta tričavih 3000 evra, dok je za Diorovu torbu (a bilo ih je više), izdvojila hiljadu evra više.

1 / 8 Foto: Profimedia

I dok lideri zapadnih sila šalju poruku Rusiji da su spremni za veliki konačni obračun, supruga Mila Đukanovića diskretno pokazuje da je svetska kriza volšebno zaobišla Crnu Goru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.