PLEMKINJI ISPALE GOLE GRUDI I ZADNJICA PRED SVIMA, ZA OVO TREBA ŠEĆER I VODA: Bruka kakva se ne pamti (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

AU

PLEMKINJI ISPALE GOLE GRUDI I ZADNJICA PRED SVIMA, ZA OVO TREBA ŠEĆER I VODA: Bruka kakva se ne pamti (FOTO)

Ledi Viktorija Hervi, koja je poznata po svom skandaloznom ponašanju i izjavama, još jednom je zgranula svetsku javnost

Objavljeno: 12:15h

Većini ljudi je poznata ili kao bivša devojka bludnog sina britanske kraljice Elizabete II, princa Endrua, ili kao "autorka" izjave da bi svi beskućnici tokom zime trebalo da odu na Karibe budući da je tamo toplo.

Ime ledi Viktorije Hervi (45), ćerke 6. markiza od Bristola, uvek je vezivano za neke skandale i nepromišljene komentare. Ona je u krugovima britanske aristokratije poznata kao dežurna starleta, a čini se da je njeno izdanje sa Rojal Askota 2022. godine samo zacementiralo njen ne baš zavidni status, zbog kog, kako su naveli mnogobrojni britanski portali, kraljici nimalo neće biti dobro.

Prkosi pravilima

Poznato je da je famoznoj ledi malo falilo da prekrši strogi kodeks oblačenja na najčuvenijim konjskim trkama na svetu nakon što se na tom događaju među pripadnicima same aristokratije pojavila bez grudnjaka i to u prozirnoj beloj košulji.

Takođe, budući da joj provokativno oblačenje nije strano, pa čak ni kada prisustvuje događajima na crvenom tepihu, njene odevne kombinacije uglavnom više otkrivaju nego što pokrivaju.

Tako se i na “Danu dama”, koji se obeležava na čuvenom trkalištu u Berkširu, ona pojavila u belom odelu sačinjenom od blejzera i pantalona, koje je uparila sa skroz providnom košuljom. Malo je reći da je odabirom šokirala sve prisutne, pokazavši izrazito mršavu figuru. Stilski vodič za taj događaj, kom obično prisustvuje i sama kraljica, nalaže da haljine i majice s providnim delovima, bretelama i rukavima nisu dozvoljene kada se nalazite na kraljevskim trkačkim stazama u Askotu, što očigledno ne važi baš za sve pripadnike britanske elite.

Dama bez blama

Najskandaloznije izdanje ta dama je ipak prikazala nedavno kada se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu 2022. pojavila u provokativnoj zlatnoj haljini od tila. Ni tada nije imala grudnjak, a budući da je kreacija imala poprilično dubok dekolte, u jednom trenutku joj je desna dojka "ispala" van haljine.

Za slučaj da dubok dekolte nije bio dovoljan, ekscentrična ledi se pobrinula da haljina ima izreze na stomaku i da je otvorenih leđa, te je toaleta svima otkrila i njen sićušni struk. Pored toga, raskošna zlatna suknja se na leđima nalazila poprilično nisko, te je svaki nepromišljeni potez lako mogao da otkrije i pozadinu ove sve samo ne stidljive dame. Da stvar bude skandaloznija, haljina je na pozadini potpuno providna, pa je bukvalno izgledalo kao da ona nije obukla donji veš. Komentare koji su se ređali jedan za drugim, jednom rečju bi mogli da se opišu kao zgražavanje.

Tokom drugog pojavljivanja u Kanu, Viktorija je još jednom svima pokazala svoje telo u crnoj svetlucavoj haljini s dubokim dekolteom, šlicem koji je sezao do butina i izrezima na struku. Nekoliko dana kasnije, kada je prisustvovala još jednoj svečanosti u Kanu, plemkinja se opet postarala da bude primećena i to u šljokičastom pripijenom srebrnom kombinezonu, koji je, baš kao i njene ostale toalete, imao poprilično dubok izrez u predelu poprsja.

Da se vidi što više

Viktorijina ljubav prema prozirnoj odeći sa izrezima i dubokim dekolteom traje već neko vreme, budući da se u julu 2021. godine na crvenom tepihu Kanskog festivala pojavila u providnoj haljini sa šlicem do butine, koja je bila prekrivena kristalima. Samo ti sićušni "staklići" su skrivali intimne delove tela ekstravagantne plemkinje, piše portal Dejli Mejl.

Nekoliko dana kasnije, takođe, potrudila se da izazove reakcije širom sveta u neobičnoj haljini sa nogavicom i šlepom. Naime, prozirna nogavica sa zlatnim vezom se pripijala oko njene noge, dok se isti takav prozirni panel prošiven zlatnim koncem nalazio na gornjem delu toalete i vešto je prikrivao Viktorijinu golu dojku.

Ova haljina u grčkom stilu na jedno rame i bez materijala u predelu leđa bila je zapažena i zbog dugačkog belog šlepa koji se vukao iza ledi Hervi i dramatično se širio sa njenim svakim korakom po crvenom tepihu. Nakon tih smelih komada, svi se pitaju šta je sledeće što možemo da očekujemo od ove dame koja uživa da šokira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.