IMA 39 GODINA, A IZGLEDA KAO TINEJDŽERKA: Kada je otkrila kako joj je POŠLO ZA RUKOM, mnogi su pali u šok
Foto: Profimedia

KORISNI TRIKOVI!

IMA 39 GODINA, A IZGLEDA KAO TINEJDŽERKA: Kada je otkrila kako joj je POŠLO ZA RUKOM, mnogi su pali u šok

Majte Peroni je danas jedna od najpopularnijih latinoameričkih glumica. Njena glavna uloga u popularnoj seriji "Dark Desire", koja je rangirana kao broj jedan u više od 20 zemalja, i "The Game of Keys", nedavno je dala glumici veliku vidljivost. Iz tog razloga, umetnica je podelila neke od svojih trikova kojima neguje svoju lepotu.

Objavljeno:

Majte Peroni i njenih pet saveta za lepotu

Sa svojih 39 godina, glumica se na društvenim mrežama može pohvaliti negovanim telom i prirodnim licem. Međutim, jedna od najistaknutijih karakteristika glumice, a zbog čega izgleda i oseća se lepo, jeste njena ličnost i odnos prema životu. Magazin Glamur je razotkrio suštinske savete glumice da sve aspekte svog tela i uma održi "u skladu".

1. Hidrirajte kosu - koristite paradajz

Majtina prirodna tamna kosa postala je jedna od njenih najreprezentativnijih fizičkih osobina. Od svojih početaka na televiziji do skoro 30 godina kasnije, glumica je zadržala prirodnu boju svoje kose. Kako je uspela da održi kosu svilenkastom i blistavom?

Meksikanka je otkrila da je to zahvaljujući triku njene bake - primenjuje paradajz. Sve što treba da uradite sa paradajzom je da ga prepolovite tako da ostane dva komada. Iz ove namirnice će početi da izlazi tečnost, sipajte je na kosu od sredine do vrhova i umotajte u peškir. Posle nekoliko minuta (što duže to bolje), isperite ga i uživajte u sjaju.

2. Crvene usne, suštinski korak u šminkanju

1 / 6 Foto: Profimedia

3. Proverite količine proizvoda koje primenjujete

Kako nam je Meksikanka javila na svojim društvenim mrežama, za Majte Peroni manje je više. Ali ne samo u šminkanju, već i u osnovnim proizvodima svakodnevne nege kože.

Višak kreme, na primer, može začepiti pore i dovesti do bubuljica i infekcija. Svaki proizvod ima svoju tačnu količinu. Njena rutina se sastoji od sredstva za čišćenje, tonika, hidratantne kreme i kreme za sunčanje. Glumica koristi različitu hidratantnu kremu za dan i noć, jer, prema njenim rečima, svaki sat donosi drugačiju potrebu.

4. Najbolji savet za lepotu : volite sebe onakvima kakvi jeste

Glumica uverava da svaka osoba treba da bude srećna i da voli sebe u svim aspektima. Stav koji imate pred sobom odražava se u svakoj oblasti vašeg života .

5. Balans je ključ

Vaša kosa, koža i figura odražavaju način života koji održavate svojim telom i umom. Majte savetuje da održite miran život i da se potrudite da ostanete spokojni uprkos problemima. Takođe preporučuje stalnu konzumaciju vode, disciplinu i odmor. Što se vežbanja tiče, otkrila je da voli klizanje, vijaču i jogu.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.