EVO ŠTA NASTANE KAD SE UKRSTE KLOMPE, PATIKE I ŠTIKLE: Mnogima je ovo NAJGADNIJA stvar ikad (FOTO)
Cipele, Foto: Profimedia

IZNENADIĆETE SE

EVO ŠTA NASTANE KAD SE UKRSTE KLOMPE, PATIKE I ŠTIKLE: Mnogima je ovo NAJGADNIJA stvar ikad (FOTO)

Moda podrazumeva kršenje svih ustaljenih pravila i spajanje nespojivog, što upravo predstavljaju nanoviji modeli nastali saradnjom ekskluzivnih brendova „Balenciaga“ i „Crocs“.

Objavljeno:

Brendovi „Balenciaga“ i „Crocs“ su već imali jednu uspešnu saradnju koja je izrodila čuvene sandale na plaftormu u jarkim bojama i sa šarenim ukrasima.

Ovog puta su se odlučili da saradnju podignu na viši nivo. Naime, oni su svoje čuvene gumene papuče podigli na potpeticu i ovaj model nazvali “Balenciaga Crocs 2.0 Madame”. Pored toga, i čuvene “X-pander” patike su dobile štikle i postale prava definicija “sportske elegancije”.

Kako se ljudi u hladnijim delovima sveta ne bi osetili zapostavljeno, poznati brendovi su mislili i na njih, te su u ponudu uvrstili i čizme, takozvane “Balenciaga Crocs boots”.

Kanje Vest
foto: Printscreen/Pinterest/BestGrid

Brendovi su najavili da će modeli iz ove eksluzivne kampanje biti izloženi u odabranim ekskluzivnim buticima u Londonu i Njujorku, kao i da se već nalaze u prodaji na njihovim sajtovima po ceni od najmanje 540 evra, gde vlada prava pomama za njima, piše Instagram stranica BKTVNews.

Nije ni čudo, kada ih nosi čak i Kanje Vest, glavom, bradom i stopalima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.