HIT JAKNE ZA OVO PROLEĆE, UTRKUJU SE ZA NJIH: Nećete proći neprimećeno!
Foto: Profimedia

prolećni stil!

HIT JAKNE ZA OVO PROLEĆE, UTRKUJU SE ZA NJIH: Nećete proći neprimećeno!

Sa ovim komadima nećete pogrešiti

Objavljeno:

Zima je uveliko iza nas, a lepše vreme i više temperature učinile su da izađemo iz debljih kapura i uskočimo u laganije odevne predmete.

Kada malo padne temperatura ili uveče zahladni, odaberite jednu od najpopularnijih jakni ove sezone... Od onih klasičnih i elegantnijih varijanti, pa sve do štepanih jakni, ovog proleća moderno je više modela, a vi sami izaberite koji vam najviše pristaje.

1. Patchwork

Ako ste ljubitelj klasičnih i basic komada poput jednobojnih majica ili pantalona, ovo je prava jakna za vas. Koloritne i živopisnog dezena "razbiće" monotone boje i dati vašem autfitu originalniji pečat.

2. Bouclé

Ako ste ljubitelj elegentnijih i formalnijih modela, morate imati ovaj primerak u garderoberu. Kada se pomene bouclé jakna prva asocijacija je neprevaziđena Coco Chanel. U tamnijim ili svetlijim tonovima, u kombinaciji sa suknjom ili pantalona, pristajaće svakoj kombinaciji.

3. Štepana jakna

Udobna, tražena, lako uklopljiva! Štepane jakne svojim neobičnijim krojem možete nositi tokom cele godine. Čini se da če još dugo ovaj model biti na vrhu jednih od najpopularnijih.

4. Teksas jakne

Ranih dvehiljaditih bile su najpopularnije, ali vratile su se na velika vrata. Pregršt različitih krojeva, boja džinsa, u kraćoj ili dužoj varijanti - vaše je samo da odaberete onaj model koji vam najviše odgovara.

5. Bomber jakna

Uz dobre naočare, kačket ili torbu ova jakna će prosto delovati wow! Odgovara svima koji su ljubitelji opušenije varijante. Idealna je za šetnju ili piće sa drugaricama.

6. Kožna jakna

Jednostavno, kožna jakna nikada neće izaći iz mode. Duža ili kraća varijanta, sa kaiševima ili bez, u vedrim tonovima ili klasična crna - uvek će dati originalni pečat svakoj vašoj kombinaciji.

(Espreso/VečernjeNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.