Praktični tabure kao obavezan deo svakog doma
Nameštaj, Foto: PROMO

nameštaj vaših snova

Praktični tabure kao obavezan deo svakog doma

Sjajna je zamena za stolicu i može služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u dnevnoj sobi, a ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, dobar je i kao pomoćni stočić za kafu.

Objavljeno:

Sitniji komadi nameštaja, koji u prostor unose estetiku, ali i dodatni komfor, jako su važni pri uređenju doma. Komad nameštaja koji odgovara tom opisu, a veoma je koristan, jeste tabure. Manji je, pa je iz tog razloga odličan i za ekperimentisanje, a pruža i mogućnost da na razne načine kombinujete tkaninu i boje taburea koje će dodatno osvežiti prostor.

Tabure, Nameštaj
foto: PROMO

Sjajna je zamena za stolicu i može služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u dnevnoj sobi, a ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, dobar je i kao pomoćni stočić za kafu.

Tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu odličan je izbor za moderne ambijente koji imaju klasičnu notu. Idealan je u kombinaciji sa foteljom BRIŽ u istom dezenu, a u ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Upotreba taburea svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenja taburea umesto klub stolova, samo je jedan od savremenih trendova.

Tabure sa poklopcem, poput tabure klupe JENNY, uvek je odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200x160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

Tabure, Nameštaj
foto: PROMO

U trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u sve mnoge stilove uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ih uklopite uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koji oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini ga privlačnim za moderne domove.

Koji god da je stil uređenja vašeg doma, tabure je svakako praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban. Estetski će osvežiti ambijent, a na vama je samo da uživate u trenucima odmora i opuštanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.