Kako razlikovati FEJK od ORIGINALA? Trik je u ovim detaljima! (FOTO)
Foto: giphy

Dame, pazite na to...

Kako razlikovati FEJK od ORIGINALA? Trik je u ovim detaljima! (FOTO)

Kada je reč o Luj Vitonovoj Monogram torbi, važno je da proverite datum oznake na unutrašnjoj strani koji bi trebalo da bude utisnut na malom komadu kože...
Objavljeno: 15:30h

Kupovina dizajnerskih torbi je velika investicija, posebno za one koji su dugo vremena štedeli da bi je sebi priuštili. Najgore što vam se može desiti u tom slučaju je da umesto originalne kupite lažnu torbu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve više je onih koji krivotvore dizajnerske stvari, između ostalog i torbe, i prodaju ih po basnoslovnim cienama. Upravo zbog toga je direktor za autentifikaciju u kompaniji RealReal Graham Wetzbarger podelio savete za proveru autentičnosti torbi Šanel, Luj Viton i Hermes.

#ChanelAirlines #ChanelSpringSummer2016 #PFW

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

Kada je reč o Luj Vitonovoj Monogram torbi, važno je da proverite datum oznake na unutrašnjoj strani koji bi trebalo da bude utisnut na malom komadu kože, a označava kada i gde je torba izrađena. Takođe, originalna torba ima besprekorne šavove, a na rajsferšlusima se nalazi logo brenda.

Što se tiče Šanelove Flap torbe, najbolji način za razlikovanje prave od lažne torbe je logo. Ukoliko se u malom krugu ukrštenih slova C nalazi slovo R, torba je definitivno lažna. Prošivanje takođe treba biti savršeno sa svih strana, a na dnu torbe treba biti otisnuto "Chanel Pariz". Ukoliko ni tada niste sigurni, proverite malu hologram nalepnicu iznutra na kojoj se nalaze dva mala Chanel logotipa i serijski broj od sedam do osam brojeva.

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.