MUŠKARCI OTKRILI ŠTA IH PALI U KREVETU, A NEMAJU PETLJE DA TRAŽE: Ženama će se ŽIVOT ZGROZITI POSLE OVOGA, AU!
Odnos, Foto: Profimedia

DOMINACIJA

MUŠKARCI OTKRILI ŠTA IH PALI U KREVETU, A NEMAJU PETLJE DA TRAŽE: Ženama će se ŽIVOT ZGROZITI POSLE OVOGA, AU!

„Rekao sam ženi da bih voleo da imamo seks u troje sa još jednim muškarcem“, priznao je jedan muškarac, ne odajući, pak, kako je ona reagovala na taj predlog

Objavljeno:

Muškarci anonimno otkrili šta žele od žena u krevetu, neke stvari će vas iznenaditi!

Brojni muškarci širom sveta su na aplikaciji Whisper anonimno otkrili šta bi želeli da isprobaju sa svojim ženama u krevetu. Neki od njih su to svojim damama i rekli, a drugi se ne usuđuju – evo o kojim seks maštarijama je reč!

1 / 4 Foto: Profimedia

Nekoliko muškaraca priznalo je da bi voleli da žene više iniciraju seks i da ponekad preuzmu dominaciju u krevetu.

„Želim da imam seks sa ženom, dok drugi par ima odnose u istoj prostoriji. Šteta što moja žena neće ni da čuje za to“, napisao je jedan korisnik aplikacije.

„Rekao sam ženi da bih voleo da imamo seks u troje sa još jednim muškarcem“, priznao je jedan muškarac, ne odajući, pak, kako je ona reagovala na taj predlog.

„Voleo bih da je moja devojka dominantnija u krevetu“, kaže anonimni momak, dok drugi dodaje da bi želeo da isproba vezivanje sa svojom suprugom, ali da se ona „uvek plaši“ da malo „začine“ stvari.

1 / 5 Foto: Profimedia

Jedan muškarac želeo bi da seks učini uzbudljivijim tako što bi sa svojom devojkom gledao porniće, dok bi drugi voleo da njegova devojka bude glasnija tokom odnosa. „Takođe bih voleo da se više angažuje, umesto da uvek ja pravim prvi korak“, dodaje.

„Ne znam kako da kažem ženi da bih voleo da probam seks sa muškarcem“, priznao je jedan, a drugi bi voleo kada bi njegova žena bila malo grublja u krevetu.

Među maštarijama muškaraca našla se i želja jednog da gleda svoju ženu sa drugom ženom, dok bi jedan od njih želeo da ga žena prevari, a zatim mu ispriča sve o tome.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.