MUŽ STALNO TRAŽI ISTU STVAR PRE SVAKOG ODNOSA: Prvo je bilo ZABAVNO, a onda je postalo UŽASNO, PRETERAO JE
Kristi, Foto: Printscreen

ISPOVEST

MUŽ STALNO TRAŽI ISTU STVAR PRE SVAKOG ODNOSA: Prvo je bilo ZABAVNO, a onda je postalo UŽASNO, PRETERAO JE

Njegov strah je uticao na njihov brak

Objavljeno:

Kristi i Brajan na prvi pogled deluju kao sasvim običan par koji biste svakodnevno sreli na ulici.

Oni to i jesu, u suštini, ali kada se radi o njihovoj intimi, donekle se razlikuju, u najmanju ruku, od većine ljudi koje ste ikada sreli.

Brajan je u jednoj emisiji za kanal TLC, otkrio da je germofob, odnosno, da ima neopisiv strah od bakterija, prenosi britanski The Sun.

Njegova fobija se manifestuje kroz njegove svakodnevne aktivnosti; on gotovo opsesivno čisti i dezinfikujesvaki kutak svoje kuće, kako bi uklonio čak i namanje i najbeznačajnije mikrobe.

Takođe, on zahteva i od Kristi da svoje stvari neprestano održava dezinfikovanim.

Par je otkrio da je Brajan i pre početka globalne pandemije, svakodnevno nosio masku, UV lampu za dezinfekciju svega što je neko dodirivao pre njega, a čak odbija da jede i suši, jer misli da ima previše parazita.

Ovaj problem, doveo je i do krize u njegovom braku, a sve je počelo kad je Brajan saznao da se na ljudskom telu nalazi preko 600 sitnih bakterija gljivica i drugih mikroorganizama.

1 / 3 Foto: Printscreen

Naime, par je u emisiji otkrio da Brajan ne može čak ni da ima odnose sa Kristi, ukoliko se ona prethodno ne dezinfikuje u sauni. Pre odnosa, Kristi mora da sedi u sauni na temperaturi od oko 70 stepeni, kako bi sa sebe uklonila sve bakterije.

Kada je Brajan kupiosaunu i instalirao je u njihov podrum, Kristi je bila oduševljena, ali je ubrzo saznala da on nema nameru da je koristi za zabavu.

Ona je u emisiji priznala i da u početku zaista jeste bilo zabavno i romantično, ali da je ona kasnije postala deo njene dnevne rutine, ukoliko želi da ima odnose sa Brajanom, što je počelo užasno da je nervira i kvari njihov brak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.