ZBOG OVIH TRIKOVA ŽENE ĆE VAS SE UVLAČITI U KREVET: Obavezno ih usvojite
Ilustracija, Foto: Printscreen

trikovi

ZBOG OVIH TRIKOVA ŽENE ĆE VAS SE UVLAČITI U KREVET: Obavezno ih usvojite

Uz ovih šest trikova seks će biti bolji:

Objavljeno: 13:46h

Ženama treba više vremena za zagrevanje pre seksa, zato je žurba zabranjena! Želite li da vas moli da je odvedete u krevet, usvojite neka pravila. Zapamtite, u seksu nije važna brzina već kvalitet, odnosno količina strasti. Što je strasti više, užitak će biti veći. Žene jednostavno obožavaju nežne poljupce i dodire i s tim nikada nećete pogrešiti. Čak i ako niste imali seks u planu, takve nežnosti mogu ženu pretvoriti u pohotnu divljakušu koja će na kraju navaliti na vas.

Uz ovih šest trikova seks će biti bolji:

1. Usporite

Seks nije utrka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polako je dirajte po trbuhu, rukama, nogama… Polako je ljubite svugde, a u početku se posebno koncentrišite na potiljak – od toga žene polude. Dodire umetnite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte je po licu dok priča, po kolenu dok ispijate kafu…

2. Dajte joj mrvice i čekajte

Krenite je ljubiti po telu pa stanite i pustite da malo čeka, znači preuzmite kontrolu. Bude li želela da nastavite, ostavite je da pričeka još malo. To je uzbuđuje.

1 / 5 Foto: Profimedia

3. Puno nežnih poljubaca

Što su poljupci nežniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku od previše slinjenja, koncentrišite se na rad usnama, ali i njihove mete – vrat i područje oko ušiju većini su erogene zone.

4. Grickajte je pomalo

Između nežnih poljubaca malo je gricnite, posebno uške i donju usnu. Budite i dalje nežni, ali na momente malo konkretniji. Vrpoljiće se od zadovoljstva, piše Indiatimes.

5. Govorite joj koliko je želite

Šapućite joj koliko vam je lepa i koliko je želite. Neka oseti vaš topli dah na uhu, mnoge žene od toga se naježe i “polude”.

6. Budite nepredvidivi

Znači, nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sledeći korak jer je neizvesnost, takođe, uzbudljiva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.