RADNJE KOJE MUŠKARCE PRAVE AMATERIMA U KREVETU: Priznajte da ste ih i vi radili
Seks, Foto: Profimedia

i iskusni greše

RADNJE KOJE MUŠKARCE PRAVE AMATERIMA U KREVETU: Priznajte da ste ih i vi radili

Međutim, ako pitate žene, to u praksi i nije baš tako.

Objavljeno: 15:51h

Muškarci većinom smatraju da su, ako ne odlični, ono barem veoma dobri u krevetu.

Međutim, ako pitate žene, to u praksi i nije baš tako.

U vođenju ljubavi uvek ima prostora za učenje i što vi više vodite računa o zadovoljstvu vaše partnerke, i vi ćete biti zadovoljniji i opušteniji.

Seksolog Dejvid Šmit navodi četiri najčešće greške koje većina muškaraca pravi u krevetu.

Uzak fokus

Vrlo je moguće da nenamerno sebe “minirate” time što sve uzbudljivo ostavljate za spavaću sobu.

– Pokrenite strasti komplimentima tokom dana, ’nabacite’ partneru da jedva čekate da ostanete sami i pokažite mu naklonost nekim neseksualnim potezom – savetuje Dejvid i dodaje da je to “nerazdvojivi trio mentalne predigre” koji će sigurno poboljšati seks.

1 / 5 Foto: Profimedia

Važan vam je samo seksualni čin

Ponekad se ljudi previše fokusiraju na seks, a to nije dobro. Ženama treba više vremena nego muškarcima da se uzbude, zato morate da usporite i uživate u predigri.

– Vrlo je jednostavno, što sporije ide predigra, ona će brže doživeti orgazam tokom samog odnosa. A što ona brže doživi vrhunac, to ćete vi manje morati da se suzdržavate kako ne bi došlo do prevremene ejakulacije – navodi Šmit.

Previše kontrolišete odnos

Dejvid Šmit kaže da su muškarci često krivi za to što previše vode u seksu, misleći da će time oduševiti svoje partnerke.

– Niko ne zna bolje od nje šta je to što joj prija, zato nađite poze u kojima će ona kontrolisati tempo, pokrete i ugao kontakta – napominje Dejvid.

– Obratite pažnju na pokrete njenih kukova i karlice, pa pokušajte da ih imitirate kada opet preuzmete kontrolu – priča on.

Ne obraćate pažnju na ono što dolazi posle

Ono što se dešava posle seksa jednako je važno kao ono što dolazi pre toga, zato nemojte samo da se okrenete da spavate kao da ste upravo otaljali posao.

– Dugujete joj malo intimnosti u vidu poljubaca i maženja. Zašto? Jer dok se vi osećate kao bog tokom odnosa, ona mora da se oseća cenjeno, obožavano i voljeno posle toga. Time ćete takođe povećati šanse da će želeti da ponovo iskustvo, a možda čak i da bude opuštenija u vezi sa isprobavanjem novih stvari – zaključio je Šmit.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.