EVO ZAŠTO JE JUTARNJI SE*S BOLJI OD SVAKOG DRUGOG
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

EVO ZAŠTO JE JUTARNJI SE*S BOLJI OD SVAKOG DRUGOG

O ovoj temi raspravljalo se i na Redditu, gde su korisnici napisali da ih jutarnji seks izvlači iz kreveta

Objavljeno: 15:25h

Šta prvo radite ujutru kada ustanete – perete zube, kuvate kavu ili doručkujete?

Ove navedene aktivnosti su mnogima nezaobilazan deo jutarnje rutine, međutim koliko često u nju uključujete i seks?

Ukoliko jutarnje aktivnosti u krevetu nisu često nešto na šta ste navikli, možda ćete se predomisliti, zbog činjenice da je vaše telo ujutro savršeno pripremljeno za jutarnje aktivnosti u krevetu, a koje su sjajne i za vaše zdravlje.

Bitan razlog zbog čega bi jutarnji seks trebalo da postane svakodnevni deo vašeg života je činjenica da povećava produktivnost!

Istraživanja su, naime, pokazala da jutarnji seks može pozitivno da utiče na vaše raspoloženje tokom dana i da poveća vašu produktivnost na poslu.

Seks
foto: Profimedia

Sem toga, pre dve godine je sprovedeno istraživanje na 1000 ispitanika.

Ispitanici, koji su živeli sa svojim partnerima, odgovarali su na pitanja o jutarnjem seksu. Više od polovine muških ispitanika, njih 53 odsto, reklo je da su nakon jutarnjeg seksa produktivniji, a isto to je reklo oko 45 odsto žena. Preostali ispitanici uglavnom nisu osetili veću razliku.

O ovoj temi raspravljalo se i na Redditu, gde su korisnici napisali da ih jutarnji seks izvlači iz kreveta.

Jutarnji seks može da vam pomogne da lakše izdržite dan na poslu, da vaše ideje budu bolje, da bez problema održite zakazane sastanke i prezentacije i da budete srećniji, bez obzira na umor.

Ako vam seks nije potreban za produktivnost ili spadate među one na koje ne deluje na takav način, postoje drugi razlozi zbog kojih je dobro započeti dan na ovaj način.

Na primer, maženje odmah nakon buđenja podstiče hormon ljubavi, oksitocin. Jutarnji seks pomaže u rešavanju stresa, a može da vam pomogne i da se od ranog jutra još više povežete sa partnerom.

(Espreso/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.