"DA LI DA JOJ PRIZNAM PREVARU"? Spavao sa PRIJATELJICOM, pa OBRAO ZELEN BOSTAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

prevara

"DA LI DA JOJ PRIZNAM PREVARU"? Spavao sa PRIJATELJICOM, pa OBRAO ZELEN BOSTAN!

Seks je bio odličan, ali sada se osećam tako loše i to me nateralo da shvatim da stvarno želim biti sa svojom bivšom

Objavljeno:

–Imao sam seks sa prijateljicom nakon što je moja devojka raskinula sa mnom i osećam se toliko krivo što sam to napravio svojoj bivšoj. Raskinuli smo pre dve sedmice, ali ipak se osećam tako loše zbog toga – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Nije prvi put da su svađu završili s prekidom veze, ali je prvi put da je prevario nakon toga. Slučajno se sreo s prijateljicom s fakulteta te su zajedno otišli na kafu. Jedna stvar je vodila do druge i završili su kod njega u stanu. – Seks je bio odličan, ali sada se osećam tako loše i to me nateralo da shvatim da stvarno želim biti sa svojom bivšom. Međutim, ako joj kažem istinu, možda više nikada neće hteti da bude sa mnom – nastavio je.

1 / 6 Foto: Profimedia

– Nemojte joj reći šta se dogodilo. Iskrenost je uvek najbolja opcija, ali u ovom slučaju niste bili u vezi. Ako joj kažete istinu, možda ćete se osećati oslobođeni krivice, ali sigurno ćete je učiniti jadnom. Sada ste shvatili da je vaša bivša devojka prava za vas. Nadam se da ćete uspeti da popravite vašu vezu – odgovorila mu je Dirdra.

Bonus video:

24:40

CENTRALNI DNEVNIK 15.02.2022.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.