HRVATICA NUDI OVU STVAR ZA DAN ZALJUBLJENIH: Pre nego što prihvatite, pogledajte CENOVNIK (FOTO)
Petra Meštrić, Foto: Printscreen/Instagram

OBjavila sve

HRVATICA NUDI OVU STVAR ZA DAN ZALJUBLJENIH: Pre nego što prihvatite, pogledajte CENOVNIK (FOTO)

"Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih. Glumim vašu devojku za Dan zaljubljenih, pred vašom porodicom i prijateljima (honorarno). Rezervišite na vreme", napisala je Petra u opisu fotografije na kojoj su ispisane i cene

Objavljeno:

Hrvatska influenserka Petra Meštrić odlučila je da obraduje sve solo momke za Dan zaljubljenih, pa je tako objavila i detaljan cenovnik usluga.

Naime, ona je spremna da glumi nečiju devojku za taj dan, u zamenu za novac.

Influenserka, model i studentkinja medicine tako je napravila pravi haos na mrežama.

"Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih. Glumim vašu devojku za Dan zaljubljenih, pred vašom porodicom i prijateljima (honorarno). Rezervišite na vreme", napisala je Petra u opisu fotografije na kojoj su ispisane i cene.

Njen cenovnik glasi ovako: šetnja košta 200 kuna (oko 3.100 dinara), šetnja plus držanje za ruku 350 kuna (oko 5.500 dinara), večera 500 kuna (7.800 rsd), ručak sa vašim roditeljima 900 kuna (14.000 rsd), ručak sa vašim roditeljima plus priča da sam advokatica, policajka 1.110 kuna (oko 17.000 rsd), javno blamiranje (npr. deranje ispred zgrade da te volim i slično) 1.500 kuna (oko 23.500 dinara).

Petrina ideja naišla je na odobravanja mnogih koji misle da je to sjajna ideja, a oglas je objavila na grupi "Tražim studentski posao".

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

"Hvala grupi 'Tražim studentski posao' za uklanjanje mog posta, koji je imao za cilj samo da nasmeje ljude. Kakve objave objavljuju, ja ću ipak misliti da je ovo bilo na ličnom nivou", poručila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.