OVO JE PREPREKA SVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA DA NAĐU SVOJU DRUGU POLOVINU
Horoskop, Foto: Profimedia

barijere

OVO JE PREPREKA SVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA DA NAĐU SVOJU DRUGU POLOVINU

Astrolozi tvrde da svaki horoskopski znak u sebi ima "ono nešto" što ga sprečava da pronađe ljubav svog života.

Objavljeno:

Svaki horoskopski znak ima onu jednu lošu osobinu koja je karakteristična samo za njega i naviku koja mu uvek i iznova stvara problem ili loše utiče na komunikaciju s drugim ljudima, a posebno sa potencijalnim partnerima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Astrolozi tvrde da svaki horoskopski znak u sebi ima "ono nešto" što ga sprečava da pronađe ljubav svog života.

Ovan

Ovan zna šta želi. Često zna koje kvalitete traži kod druge osobe kako bi razvio dugotrajniji odnos, ali neretko završava s partnerom koji mu brzo slomi srce. Može postati opčinjen nekom osobom, ali brzo istu i napušta.

Bik

Bik je u svojoj glavi stvorio sliku savršenog i idealnog odnosa kakvog priželjkuje. A, kada stvari ne idu po njegovom planu ili postaju manje od onog što je očekivao, on odlučno napušta odnos.

Blizanci

Blizanac je veoma spontan, ali ipak nailazi na probleme kada dođe vreme da izrazi svoje najdublje i prave emocije. Blizanci imaju strah da se otvore pred drugim ljudima i upravo je to stvar zbog koje još uvek nisu upoznali svoju osobu za ceo život.

Rak

Vrlo ranjivi i puni ljubavi, Rakovi imaju i jednu lošu naviku. Često odaberu osobu koja je potpuno pogrešan izbor za njih. U toj situaciji se osećaju samo gore, jer to pogoršava stvar kada taj odnos moraju da okončaju, a oni ne podnose raskid baš najbolje.

Lav

Lav do sigurnosti u vezi ponekad dolazi kroz kontrolu partnera. Ako se dogodi da u tom odnosu nekad ne može da kontroliše smer u kom partner ide, on će ga napustiti.

Ponekad imaju poteškoća s prihvatanjem činjenice da ne mogu da kontrolišu baš svaki detalj odnosa s partnerom.

Devica

Device uvek, kao i u svim drugim aspektima života, traže savršenstvo kada je u pitanju ljubavni odnos. Nažalost, imaju tendenciju da zaboravljaju da savršena osoba zapravo ne postoji. Trebalo bi da smanje svoja očekivanja i standarde, kao i da pruže priliku osobi koja možda naizgled ne zadovoljava baš sve kriterijume s njihovog spiska.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.