NAJPOZNATIJA PRELJUBNICA OTKRILA ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: I sami ćete se ŠOKIRATI
Foto: Profimedia

ŠTA REČE?

NAJPOZNATIJA PRELJUBNICA OTKRILA ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: I sami ćete se ŠOKIRATI

Ova 46-godišnja žena kaže da se ne oseća loše zbog toga što uništava brakove

Objavljeno: 11:34h

Lizi Braun za sebe kaže da je najpozntija preljubnica i toga se nimalo ne stidi. Svaka njena veza započela je dok su njeni partneri još uvek bili u brakovima.

Kako sama tvrdi ona ih je spasila, i muža i ženu i pokazala im da mogu da žive i drugačije.

Ova 46-godišnja žena kaže da se ne oseća loše zbog toga što uništava brakove, a svi njeni klijenti su inače oženjeni bogataši. I dok ona uživa u novcu i luksuznom životu, neretko se suočava i sa pozivima ljutih, prevarenih žena.

"Uvek su ljute i besne, i ne shvataju da sam im pomogla da se suoče sa velikim problemom. Ja na sebe gledam kao na osobu koja rešava tuđe ljubavne probleme, a ne kao nekoga ko uništava brakove iz čistog hira"

Ali kaže da ih razume jer im se ruši ceo svet kada saznaju da su prevarene.

"One prosto žele nekoga da okrive za prevaru, a ne mogu da okrive svog muža jer je on otac njihove dece, zato sam ja glavni krivac u celoj priči".

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Lizi kaže da je tokom godina shvatila zato muškarci varaju. "Upoznala sam na desetine preljubnika i gotovo uvek je razlog upuštanja u prevaru isti."

"Muškarci varaju jer pokušavaju da izađu iz veze koja ih guši, pa je to prvi korak ka cilju".

"Oni ređe vode teške razgovore sa svojim partnerom o sopstvenim potrebama i vezi. Ako traže izlaz, varanje smatrati sredstvom za postizanje cilja. Oni su gotovi sa svojim brakom ili vezom, a umesto tog teškog razgovora, jednostavno će naći ljubavnicu".

1 / 3 Foto: Profimedia

Za kraj savetuje sve prevrene žene da ne pokušavaju da reše situaciju, jer povratka nema. "Onaj ko jednom prevari, to će stalno činiti. Umesto toga, vodite računa o muževima. Ne možete se zapustiti i prestati da se trudite i raspaljujete vatru u braku nakon venčanja, ukoliko želite da ta veza potraje", zaključuje ona.

Šta vi mislite o izjavi ove žene?

(Espreso/Kurirstil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.