GROZNA ISPOVEST DEVOJKE: Upoznali se u klubu i častio je pićem, pa joj ujutru poslao OVO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

sramno

GROZNA ISPOVEST DEVOJKE: Upoznali se u klubu i častio je pićem, pa joj ujutru poslao OVO!

Ljudi su zgranuti

Objavljeno:

Bolničarku Klo Metjus (20) jedan muškarac častio je pićem u noćnom baru. Dobro su se zabavili, pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Umesto da je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže da se dobro proveo, muškarac po imenu Deni poslao joj je račun za pića kojim je počastio. Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što nije spavala sa njim.

Razgovor započinje tako što je on upitao ko je ona, a kada ga je ona podsetila na noć ranije, on joj je napisao: "Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vredelo mog vremena"

Klo je bila šokirana porukom i našalila se da zbog ovoga "zvanično prestaje da izlazi". Njen tvit je postao viralan sa više od 60 hiljada lajkova, više od hiljadu komentara, a podeljen je devet hiljda puta.

- To je sigurno šala? Zar je društvo zaista spalo na ovo? - upitao je jedan korisnik, prenosi 24sata.hr.

Drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu "fakturiše" za vreme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.

- On će ti još uvek biti dužan, a ti mu možeš reći da razliku iskoristi za upis u školu šarma - dodao je.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.