PERECA POZA DOVODI DO BRUTALNOG ORGAZMA: Pored nje, 69 je MALA BEBA, evo šta treba da uradite
Foto: Profimedia

OPALA

PERECA POZA DOVODI DO BRUTALNOG ORGAZMA: Pored nje, 69 je MALA BEBA, evo šta treba da uradite

Muškarci vole kada žene preuzimaju inicijativu u krevetu

Objavljeno: 13:29h

Ukoliko želite da sa partnerom uživate kao nikada do sad vreme je da probate ovu sjajnu pozu. U njoj se uživa, lako stiže do onog najslađeg dela, a kad je jednom probate rado ćete je često primenjivati u svojoj spavaćoj sobi.

Muškarci vole kada žene preuzimaju inicijativu u krevetu i daju predloge za nove se*si poze. Probajte nove stvari, tako ćete začiniti svoju ljubav i obogatićete se*sualni život.

Ukoliko ste u dugoj vezi, izađete iz rutine i oslobodite avanturistu u sebi, a onda će vas partner i sam pratiti. Važno je da ste zajedno u ovome, jer je samo tako obostrano zadovoljstvo zagarantovano.

Seks
foto: Profimedia

Takođe, ukoliko ste i u kraćoj vezi verujemo da nećete imati ništa protiv, a ni vaš partner, ako odmah na početku začinite strastima odnos i obradujete sebe i drugu stranu eksplozivnim se*som od kog se koža ježi.

Pereca poza: Za ovu pozu potrebno je da dama legne na bok, a muškarac da kleči, tako da mu je jedna njena noga među njegovim nogama.

Muškarac podiže ženinu nogu oko struka, kako bi joj se što više približio i dublje ušao.

Žene mogu da se opuste dok muškarac obavlja "sav posao" u ovoj vrlo strastvenoj i bliskoj pozi.

Važno je napomenuti da su ruke slobodne da lutaju gde vam je volja, sve zarad vašeg zadovoljstva. Izgleda da je na muškarce pao veći deo rada, i jeste tako, ali nesvakidašnje zadovoljstvo obe strane je zagarantovano.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kada probate pozu videćete da je bilo vredno svakog truda.

S druge strane, ona predstavlja minimalni napor za žene, a daje joj maksimalni užitak.

Inače, ove dve savršene poze za hladne dane će vam pomoći da podignete temperaturu u sobi.

Kašika s maženjem

Seks u stilu kašike je savršena poza za hladne noći, jer su tela ljubavnika čvrsto pripijena jedno uz drugo. Njegov prednji deo tela savršeno greje vaša leđa, zadnjicu i ramena. Ovaj položaj je i te kako udoban za oboje, a ako vam je potrebno, preko sebe možete prebaciti i ćebe koje vam neće nimalo smetati. Kada doživite vrhunac, gotovo da uopšte ne morate da se pomerate da biste nastavili sa maženjem.

Lotosov cvet

Ne brinite, nije neophodno da se godinama bavite jogom da biste zauzeli položaj lotosovog cveta. Ovaj položaj predstavlja nešto na granici između položaja kaubojke i medveđeg zagrljaja. S njim započinjete tako što partner sedi prekrštenih nogu, a partnerka ima zadatak da se okrene ka njemu i udobno smesti u njegovo krilo. Suština je da žena noge i ruke obmota oko njega. Ovaj položaj je odličan jer su partneri povezani grudima, karlicom i svakako nogama, što im obezbeđuje kontakt kože celim telom.

Ako vam one nisu dovoljne, evo koje poze se smatraju "najboljim" u seksu.

Iako brojna istraživanja pokazuju da veličina muškog 'alata' nije baš presudna za uživanje u seksu, njegovo punjenje svakako može potkopati samopouzdanje, a samim tim i performanse.

Lepota seksa je u tome što je u njemu moguće uživati na različite načine, odnosno kroz različite poze koje daju različitu vrstu stimulacije i kontrole jednom ili drugom partneru.

Stoga prilagođavanje poze dužini penisa može mnogo da poveća i njeno i njegovo zadovoljstvo. Prosečna dužina penisa u erekciji iznosi oko 13,12 cm, dok je prosečna dužina u opuštenom stanju 9,16 cm.

Za one „manje“ i koji se tako osećaju

Ako mislite da je manje od proseka i da može pokvariti iskustvo, nemojte paničiti. Svakako najbolja poza je doggi stile, koji omogućava dublji prodor. Partner će u sebi osetiti svaki milimetar svog partnera, a bonus je što mu je ostavljeno slobodno da dodiruje partnera. Jednako, ova poza je često bolna za žene ako je u pitanju muškarac sa penisom znatno većim od proseka.

Za „nadarenog“ gospodina

Nešto što zvuči idealno možda uopšte nije tako idealno ako partner oseća bol i nelagodu tokom seksa, a to se dešava lako jer se prosečna vagina u stanju uzbuđenja može rastegnuti i do nekih 16 cm. Ako vam je penis duži od toga, onda je najbolji izbor "onaj iznad" ili obrnuta kaubojka, u kojoj partner potpuno kontroliše dubinu penetracije.

Za prosek

Iako se slobodno mogu igrati sa svim pozama, savetuje im se da sede u jednoj u kojoj je ona na njemu, sa nogama oko njega, a on je drži za zadnjicu.

Za one "deblje"

Vaginu je nešto lakše prilagoditi dužini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati prodor. Dobra misionarska poza je da partner ima šire razmaknute noge, inače trenje može da iritira grlić materice.

Seks
foto: Profimedia

Za one "tanje"

Dužina ponekad nije problem, jer ima onih koji su opterećeni prečnikom penisa. Za veći osećaj ispunjenosti najbolje su poze u kojima su noge partnera blizu – poput seksa sa strane, ili tzv. poze kašike. Dobar izbor je onaj na njenom stomaku, a on prodire otpozadi tako da su noge partnera zajedno, piše Dejli star.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.