Solo si? Pronađi savršenu vezu uz ovih 5 koraka (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

stvaran svet oko nas

Solo si? Pronađi savršenu vezu uz ovih 5 koraka (FOTO) (GIF)

Nemojte u svaku osobi koju upoznate odmah gledati kao u deo slagalice kojoj možda nedostaje jedan vaš delić
Objavljeno: 14:07h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Savršena veza se ne gradi preko noći, na njoj treba raditi. Lakše ju je graditi kad pored sebe imate pravu osobu uz koju možete da je gradite, a tu osobu je jako teško pronaći. Da biste konačno mogli da prestanete da je tražite prvo morate znati šta tačno želite, a šta ne želite i onda će sve biti lakše.

13 znakova da vas se muškarci boji (FOTO) (GIF)

Ponekad vam se neko ne dopadne na prvi pogled, ali je sasvim moguće da kasnije shvatite da je ta osoba savršena za vas. Zato je jako važno da naučite da u svakoj osobi prepoznate one kvalitete koji su vama bitni.

Ženska osobina koju muškarci obožavaju, ali će vas zbog nje odbiti (FOTO) (GIF)

foto: giphy

1. Napravite listu kvaliteta

Napišite sve ono što želite kod nekoga i svakodnevno ponavljajte koje su to osobine. Jednom kad shavatite šta sve želite kod potencijalnog partnera, naučićete da te kvalitete prepoznajete u ljudima, kod kojih se možda i ne vide isprve.

foto: Profimedia

2. Precrtajte neke stavke

Lista kvaliteta je super stvar, ali sasvim je jasno da ne možete dobiti baš sve što želite. Razmislite koje su stvari na spisku u kategoriji onih kojih biste mogli da se odreknete - i uradite to. Naravno, nemojte se odricati stvari koje su vam jako važne.

foto: tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.