S ljubavnikom se viđam isključivo UTORKOM, u istom hotelu, a tačno u 23:30 sati on uvek uradi OVO!
Foto: Profimedia

afera

S ljubavnikom se viđam isključivo UTORKOM, u istom hotelu, a tačno u 23:30 sati on uvek uradi OVO!

Da li će se ikada nešto promeniti ili ću ja njemu služiti samo kao zabava jednom nedeljno – zaključila je ona

Objavljeno:

Kada odnos postane predvidljiv, čak i najstrastvenija afera polako postaje dosadna, a u to se uverila i jedna Britanka srednjih godina.

– Imam 49 godina i 25 godina sam bila u braku, dok me muž nije ostavio zbog devojke koja je duplo mlađa od njega. Da bih sredila svoj život zaposlila sam se u kladionici i sve je krenulo u dobrom pravcu – prića žena i dodaje:

– Moj šef je oženjen i nekoliko godina je stariji od mene. Posle uspešnog vikenda i velike zarade, odlučio je da to proslavi sa mnom posle posla. Otvorio je šampanjac, i posle nekoliko pića je iznenada počeo da flertuje sa mnom.

1 / 4 Foto: Profimedia

– U jednom trenutku mi se približio i rekao mi je: Zar ne znaš da mi se dopadaš od prvog dana? Bila sam potpuno zatečena njegovim ponašanjem, a onda me je poljubio. Mnogo vremena je prošlo od kada sam osetila takvo uzbuđenje i nisam mogla da odolim. Stvari su se ubrzale i vodili smo ljubav u njegovoj kancelariji – iskrena je ona.

– Dok se oblačio rekao mi je da je njegov brak nesrećan, da supruga i on spavaju u odvojenim sobama. Potom me je pitao da li bi mi odgovarala neobavezna veza, i ja sam pristala: Doduše, nisam imala pojma da to neobavezno znači krajnje predvidlljivo – objašnjava Engleskinja.

– Imamo tačno utvrđen raspored koji je, blago rečeno, već dosadan. Viđamo se isključivo utorkom, a on me uvek prvo zove u 17:30 časova kada njegova žena ide da obiđe svoju bolesnu majku. Nalazimo se u 18:30 sati, uvek u istom hotelu. Uvek rezervišemo istu sobu… Obično u baru popijemo bocu crnog vina, a zatim odlazimo u sobu gde vodimo ljubav. Na kraju, tačno 23:30 časova on odlazi kući – navodi žena.

– I tako izgleda moj život poslednjih 10 meseci. Osećam se kao najveća budala. Da li će se ikada nešto promeniti ili ću ja njemu služiti samo kao zabava jednom nedeljno – zaključila je ona.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.