Ženska osobina koju muškarci obožavaju, ali će vas zbog nje odbiti (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

ah taj krhki ego

Ženska osobina koju muškarci obožavaju, ali će vas zbog nje odbiti (FOTO) (GIF)

Sv oni kažu da im je to najprivlačnija ženska osobina, ali kada se zaista susretnu sa takvom ženom brzo joj okreću leđa. Da li je i vi imate?
Objavljeno: 14:46h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muškarci često govore da žele pametnu ženu, ali svojim odabirom uglavnom pokazuju da imaju drugačije afinitete. Dva američka instituta sprovela su opsežno istraživanje na temu muško - ženskih odnosa i odgovorli su na večno pitanje – Da li muškarci vole pametne žene?

Kako izgleda raskid u dugačkim, a kako u kratkim vezama? (FOTO)

Tokom preliminarne ankete 86 procenata muškarca je izjavilo da vole pametne žene i da im ne bi bio problem da budu sa ženom koja je pametnija od njih. Nakon toga su podvrgnuti raznim eksperimentima u kojima su njihove tvrdnje testirane da bi se otkrilo da li su bili iskreni.

Kad muž voli ženu, to baš ovako izgleda! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Iako su na početku eksperimenta pokazali interes za svojom ‚‚pametnijom" partnerkom, nakon saznanja da je bila bolja na testu koji su zajedno rešavali, pokušali su da se fizički distanciraju od nje, pa su je čak i okarakterisali kao manje privlačnu i poželjnu od žene koja je imala lošije rezultate.

foto: Profimedia

Istraživači su na kraju došli do zaključka da su muškarci bili zainteresiovani za upoznavanje pametne žene u trenutku kad je to bila samo hipotetička ideja. Kada su zaista morali da se druže s njom povlačili su se u sebe, osećali manje sigurno i muževno.

foto: giphy

Postoje uslovi pod kojima potreba za zaštitom sebe prevagne nad kvalitetima partnerki koje se sa distance čine privlačnima. Muškarci koji odbijaju pametne žene samo štite svoj krhki ego.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.