15 muških gluposti zbog kojih će svaka žena pobeći glavom bez obzira (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kad ne umeš sam

15 muških gluposti zbog kojih će svaka žena pobeći glavom bez obzira (FOTO) (GIF)

Momci, ukoliko ne želite da večno budete solo neke stvari odmah morate menjati, ima razloga zašto vas devojke zaobilaze
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Momcima je ponekad zaista teško da shavte da li je neka devojka zaista savršena za njih ili ne. Ukoliko postoji nešto među vama, to će se videti. Da li znate šta nikako ne bi trebalo da radite kako je ne biste odbili od sebe?

Solo si? Pronađi savršenu vezu uz ovih 5 koraka (FOTO) (GIF)

Muškarci često ne razmišljaju o svom ponašanju toko dejta, u tome leže i najveće greške. Ukoliko stalno radite ovakve stvari, nije ni čudo što vas devojke zaobilaze.

13 znakova da vas se muškarci boje (FOTO) (GIF)

foto: giphy

15 stvari zbog kojih vas devojke uporno odbijaju:

1. Ko bi trebalo da plati račun, zaista zavisi od situacije

Neki muškarci vole da plate račun na prvom sastanku, drugi dozvole da devojka plati. Po nekom pravila, onaj koji je pozvao, taj bi trebalo i da plati. Ukoliko se plašite da će račun biti prevelik, istražite kakve su cene, tako da ukoliko naruči i ono najskuplje piće, ne potrošite previše novca.

foto: giphy

2. Ukoliko ste izašli zajedno, ostavite telefon

Ne čačkajte telefon za stolom. Ukoliko imate takav posao da morate uvek biti dostupni, stavite ga na vibraciju i recite "Izvini!" kada morate da odgovorite na poziv. Ukoliko stalno proveravate telefon ili stalno fotografišete, pokvarićete atmosferu i nećete se zbližiti toliko koliko biste zapravo mogli.

foto: Profimedia

3. Ukoliko nije hitno, ne otkazujte sastanak

Ne uzimajte je zdravo za gotovo ukoliko je odvojila vreme za vas. Otkazivanje u poslednjem minutu bez dobrog razloga će je razbesneti. Ukoliko morate da otkažete zato što vam je baka u bolnici, ona će to razumeti, ukoliko ne razume, onda gubite vreme.

foto: giphy

4. Ona će gledati kako se ophodite prema drugima, čak i prema životinjama

Ukoliko vam se dogodi da vam konobar donese nešto pogrešno, recite mu to na uljudan način, nemojte biti impulsivni, već kulturno kažite da nešto nije u redu. Nijedna devojka ne želi impulsivnog i agresivnog momka.

foto: Profimedia

5. Žene vole da su dominantne, ali niko ne želi da vlada stalno

Ne morate menjati sebe, ukoliko ste povučena, neodlučna osoba ne znači da ne možete donositi odluke. Planirajte unapred ukoliko je vreme ono što vam je potrebno. Pokažite da ste i vi aktivni u vezi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.