IMALA SAM KRATAK I UZBUDLJIV SE*S SA DRUGIM, A ONDA SE UPLEO I MOJ MUŽ: Nakon svega, ne prestajem sa JEDNIM
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠTA JOJ SAVETUJETE?

IMALA SAM KRATAK I UZBUDLJIV SE*S SA DRUGIM, A ONDA SE UPLEO I MOJ MUŽ: Nakon svega, ne prestajem sa JEDNIM

Boji se da ne napravi nešto što će požaliti, ali ne može prestati razmišljati o svom bivšem dečku

Objavljeno: 14:29h

Pre otprilike 20 godina imala sam kratku i vrlo uzbudljivu seksualnu vezu sa jako zgodnim tipom. Nije dugo trajalo - otišao je na putovanje, a zatim se preselio u inostranstvo i sada ima ženu i troje dece. U srećnom sam braku 15 godina i imamo jedno dete. Međutim, nedavno se ovaj bivši preselio i videla sam ga nekoliko puta po gradu - napisala je jedna žena za Mirror.

Poslednji put kad je naletela na njega, pitao je ima li vremena za brzo piće, pa su otišli u lokalni pub na nekoliko sati da nadoknade poslednje dve deceinije i imala je osećaj kao da je na dejtu.

– Otkrila sam da me još uvek jako privlači, definitivno ima puno seksualne hemije, i sada se osećam čudno u vezi sa svojim brakom. Moj muž je super, zgodan i vrlo brižan, ali i pomalo dosadan i sad se pitam koliko sam zapravo srećna u svom braku – nastavila je.

– Možda vam muž nije dosadan, već je vaša veza postala dosadna. Iskreno mislim da ako postoji seksualna napetost između dvoje ljudi, to može biti jako snažno i učiniti da se osećate vrlo zbunjeno. No, samo zato što ga još uvek volite i što ste imali odličan seks zajedno, ne znači da ne volite svog muža – započela je svoj odgovor stručnjakinja Coleen Nolan.

– Mislim da je veza bila dobra pre 20 godina, onda se ne biste razdvojili. Pronašli biste način da uspete i sada biste još uvek bili zajedno. Razmislite o tome što možete izgubiti pokušavajući s ovim muškarcem. Ako vam je dosadno, učinite nešto po tom pitanju. Usredsredite se na stvaranje romantike kod kuće i prisetite se šta vas je pre uzbuđivalo - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.