KRENULA JE NA SASTANAK, A ONDA JE PRIMILA 1 POZIV: Nije mogla da VERUJE šta čuje svojim UŠIMA, UŽAS (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/itsdynah

horor

KRENULA JE NA SASTANAK, A ONDA JE PRIMILA 1 POZIV: Nije mogla da VERUJE šta čuje svojim UŠIMA, UŽAS (VIDEO)

Pre nego je izašla na dogovoreni sastanak, čekala je da je dečko nazove, ali broj na koji je ona slala poruke nije bio broj osobe s kojom je trebala izaći

Objavljeno:

Dinah, iz SAD-a, rekla je da se spremala da izađe na sastanak kada je otkrila da je slala poruke pogrešnoj osobi. Sve to ispričala je na TikToku.

Pre nego je izašla na dogovoreni sastanak, čekala je da je dečko nazove, ali broj na koji je ona slala poruke nije bio broj osobe s kojom je trebala izaći.

Pod video je napisala: 'Žene rade brže od FBI-a'.

'Trebate verovati sami sebi i svojim instinktima. Upravo sam nameravala ići na sastanak, obukla sam cipele, spremila se i poslala poruku dečku s kojim sam trebala ići:'hej, možeš li me nazvati da razjasnimo detalje?'. Međutim, ID pozivaoca nije odgovarao njegovom imenu. Odmah sam ga upitala 'ko je to?' a on je zbunjeno odgovorio 'Ha? Ne znam tu osobu' i moj se ton odmah promenio. Rekla sam mu samo 'to je uredu' - ispričala je Dinah.

Žena je potom proguglala dvojicu muškaraca za koje se ispostavilo da su kolege s posla, a dečko s kojim je trebala ići na spoj bio je oženjen.

'Izguglala sam ih. Oni su kolege s posla. Oženjen je. Našla sam fotografije venčanja. Prilično sam sigurna da ima dete', rekla je Dinah.

Objava je pregledana više od 76 hiljada puta, a Dinah je tim videom želela da podstakne druge da pre nego izađu na sastanak s nekim, istraže s kim izlaze, piše The Sun.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.