OVA NOVA GODINA BILA JOJ JE NAJGORA NA SVETU: Kad je saznala šta joj muž radi, SLEDILA SE
Ilustracija, Foto: Profimedia

au

OVA NOVA GODINA BILA JOJ JE NAJGORA NA SVETU: Kad je saznala šta joj muž radi, SLEDILA SE

Teška situacija!

Objavljeno:

Deidre je stručnjak za muško ženske odnose, a ovoga puta za savet joj se obratila žena koju je muž ostavio u novogodišnjoj noći.

Draga Dedire, muž me je ostavi drugi put zbog ljubavnice. Zajedno smo 19 godina, od toga 15 u braku, ja imam 45. godina, a on 47. godina, zajedno imamo sina.

Pre šest meseci rekao mi je da je zaljubljen i da je naša veza zastarela, da više nema strasti, kao i da on nije spreman da odustane od toga.

Nisam verovala da bi me prevario, ali ubrzo je se povukao, ćutao je i dosta smršavo. Ubrzo mi je saopštio i da odlazi. Napustio je našu kuću, ali se stalno javljao i dolazio, nije bio spreman da me pusti sto posto, a ja ga volim, nisam znala da se oduprem.

1 / 8 Foto: Profimedia

Došao je jednog dana kući, podelili smo flašu vina, a zatim imali seks. Nakon ovoga sam se osetila jako prljavo, iako smo još uvek u braku.

Naša veza se nastavila, ali na daljinu, dolazio bi povremeno, a zatim je pre neki dan došao da mi saopšti da ne može da ide sa mnom na planirani put i da će Novu godinu dočekati sa svojom novom devojkom. Rekla sam mu da je među nama kraj.

Otišao je, a ja sam od tada neutešna, stalno plačem i ne mogu da se smirim. Prijatljice mi stalno govore da moram podneti zahtev za razvod braka, ali nisam spremna za to. Ne mogu da zamislim život bez njega!

Deidre je odgovorila: Sada vam je teško i treba da plačete, osećaćete se bolje, a vrlo brzo ćete shvatiti i da vam je život bez njega daleko bolji. Dajte sebi vremena i da se poklope sve kockice.

Kod njega je definitivno na snazi kriza srednjih godina, nije siguran šta želi, a vama to ne treba, zaslužujete mnogo više.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.