VRELE POZE KAO OBAVEZAN DEO NOVOGODIŠNJIH ODLUKA: Jedna od njih je PERECA, a ima ih JOŠ 6
Ljubav, Foto: Profimedia

NEKA GORI KREVET

VRELE POZE KAO OBAVEZAN DEO NOVOGODIŠNJIH ODLUKA: Jedna od njih je PERECA, a ima ih JOŠ 6

Umesto uobičajenog gore dole ili levo desno kretanja, pokušajte da pomerate karlicu u krug

Objavljeno:

MAČKA

Ova poza podseća na misionarsku i podrazumeva da se muškarac nalazi na devojci. Vaše grudi se ne nalaze na njenim grudima, kao kod originalne misionarske poze, već su blizu njenih ramena. Jedna noge vaše partnerke je ispružena dok je druga podignuta za otprilike 45 stepeni. Ovakav položaj omogućava pripijena tela i vaš blizak odnos, kao i jaku stimulaciju klitorisa, pa samim tim i lakše postizanje orgazma.

Umesto uobičajenog gore dole ili levo desno kretanja, pokušajte da pomerate karlicu u krug.

VRUĆE SEDIŠTE

Sedite na ivicu kreveta ili na stolicu sa nogama na podu. Neka vam devojka okrene leđa i sedne vam između nogu, u udobno, užareno sedište. Ova poza će joj omogućiti da kontroliše ugao penetracije pomeranjem leđa. Ako je dogi stajl dominantna poza muškaraca, vruće sedište definitivno smešta devojke za volan.

Seks
foto: Profimedia

Ova poza je sjajna zato što omogućava dobru stimulaciju G tačke.

LAZY MUŠKARAC

Pustite je da izdominira. Stavite jastuke iza leđa i sednite na krevet sa prekrštenim nogama. Ona neka vas opkorači oko struka, ali neka joj noge budu na krevetu. Zaglite se i prepustite vrtlogu strasti.

Ova poza iziskuje bliskost para, a daje potpunu slobodu devojci da diktira tempo.

DEJVID KOPERFILD

Budite njen mađioničar! Stavite jastuk ispod njenih kukova, kako bi se njena karlica izdigla. Savijte njena kolena tako da može stopala da stavi na vaše lopatice. A onda joj pružite ekstra oralni seks. Nemojte da zaboravite da koristite i ruke i da joj dodirujete zadnjicu ili stomak.

PERECA

Vi klečite na kolenima i opkoračili ste njenu levu novu, dok ona leži na levom boku. Ona savija desnu nogu i prebacuje je preko vašeg desnog kuka, što će vam olakšati pristup njenoj vagini.

Ova poza omogućava duboku penetraciju, kao i korišćenje ruku za stimulaciju njenog klirotica.

Seks
foto: Profimedia

PEGLA

Ona leži na stomaku, a lice joj je priljubljeno za krevet, dok su joj kolena blago savijena i kukovi isto tako blago podignuti. Kako bi povećala ugao kolena, može da stavi jastuk ispod donjih abdominalnih mišića.

Vi prodirete u nju otpozadi, sa leđa pridržavajući se rukama za krevet. Poza pegle omogućava duboku penetraciju.

BALETSKI IGRAČ

Stojite jedno prema drugom, lice u lice. Ona podiže jednu nogu i postavlja je na vašu zadnjicu ili butinu i nogom vas vuče da prodrete u nju.

Erotski pokret za seks na brzaka u skučenom, malom prostoru. Ova poza je super za seks na otvorenom. Omogućava lakšu penetraciju, a ostavlja devojci kontrolu penetracije, dubine I ugla. Možete da je isprobate i pod toplim tušem.

(Espreso / Men`s Health)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.