2 zapovesti pomoću kojih ćete dobiti pravog frajera kakvog i zaslužujete! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

samo čekajte...

2 zapovesti pomoću kojih ćete dobiti pravog frajera kakvog i zaslužujete! (FOTO) (GIF)

Dosta vam je momaka koji vas ne usrećuju i želite onog pravog koji će vam dati sve što želite? Ovaj terapeut ima recept za to
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ako ne možete da nađete ljubav svog života i kada napokon upoznate muškarca koji vam se dopada, to nije baš po vašoj meri? Ljubavni terapeuti imaju rešenje za vas i vaše buduće veze.

10 stvari koje treba da znate pre nego što se zaljubite (GIF)

Američki ljubavni terapeut Džejms Alen Hanarhan autor knjige ‚‚Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite" ima 2 saveta za žene koje u svoj život žele da privuku kvalitetnog muškarca.

12 razloga zašto je volim! (FOTO)

foto: giphy

Ovo su njegova 2 saveta:

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

Posao i obaveze su važan deo svakodnevice svake osobe, ali ne smeju da vam postanu prioritet. Kada ono što ‚‚morate“ da uradite pretvorite u najvažniju stvar u životu, onda nemate vremena da ostvarite ono što stvarno želite, a u to spada i ljubav.

foto: Profimedia

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije i omiljene opuštajuće aktivnosti jer ćete tako naučiti da kažete ‚‚da" pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako ste nezadovoljni svojim životom, lakše ćete da pristanete na odnos koji vas ne zadovoljava i čini vas neraspoloženim. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.